• HIMALAYASALT FINMALT 250 GRAM

Finmalt himalayasalt, nettovekt 250 gram.

Naturlig salt som ikke er raffinert, bleket, eller tilsatt kunstige midler slik som vanlig bordsalt ofte er.  Himalaya-salt inneholder mer mineralstoffer og sporstoffer enn vanlig raffinert bordsalt. Anbefales til de fleste matretter.  Hvis du trener mye, drikker mye, eller bor i et varmt klima, kan kroppen din trenge mer salt. Da er det viktig å etterfylle med full-spektrum salt slik som himalayasalt, eller havsalt, og ikke mineralfattig kunstig bordsalt.


Kommer i praktisk krydderglass med lang holdbarhet.

Ingredienser:

Finmalt himalayasalt

Nettovekt: 250 gram

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

HIMALAYASALT FINMALT 250 GRAM

  • Varenummer: kb612
  • Tilgjengelighet: 1 på lager
NOK
  • .57

    kr. 57,-


Related Products

CHILIPULVER ØKOLOGISK 45 GRAM

CHILIPULVER ØKOLOGISK 45 GRAM

Økologisk chilipulver i praktisk krydderglass. Passer bra til forskjellige middagsretter. Kan også brukes for å krydre opp hjemmelaget sjokolade. Noen fakta om Chili: Når Colu..

kr. 49,-

Tilbud 39%

ØKOLOGISK GURKEMEIE 200 gram

ØKOLOGISK GURKEMEIE 200 gram

Økologisk gurkemeie (ny! 200 gram) Gurkemeie har en pepperaktig, varm og bitter smak og en mild duft noe som minner om appelsin og ingefær. Gurkemeie er mest  kjent som e..

kr. 79,- kr. 129,-

Urtesalt, økologisk 200 gram

Urtesalt, økologisk 200 gram

Urtesalt krydderblanding, økologisk 200 gram.Atlanter-havsalt med urter som gir en livlig duft og smak. Blandingen passer til de fleste retter: Pasta, ris, fisk,kjøtt, egg, pizza o..

kr. 75,-

HAVSALT 115 GRAM

HAVSALT 115 GRAM

Uraffinert finmalt havsaltHavsalt med stort spekter av mineraler som finnes i sjøvann, slik som kalsium og magnesium. Tørket av vind og sol som gjør at saltet beholder sin naturlig..

kr. 35,-

Etikett: himalayasalt, bordsalt, uraffinert salt, mineraler, sporstoffer, himalaya-salt