TAMPONGER & BIND

Økologisk/ organiske tamponger i størrelsen mini, normal og super.  Bra for hud og helse. Mild og behagelig mot kroppen. Tampongene er av 100% økologisk sertifisert bomull, det samme er snoren. Produktene er klinisk testet og fri for parfyme og blekemidler. Allergivennlige og uten rester fra sprøytemidler. Innpakningen er også 100% nedbrytbar..

Ginger Organic er de eneste økologiske bind, tamponger og truseinnlegg i hele verden, som har oppnådd alle gjeldende sertifiseringer: Nordisk Svane, EcoCert, GOTS, AllergyCertified og FSC.

Husk å velge riktig sugeevne!


Produkt sammenligning (0)


Tampong - mini - økologisk bomull

Tampong - mini - økologisk bomull

Økologiske tamponger -18 stk miniTamponger laget av økologisk sertifisert bomull, inkludert snor av samme materiale. Klinisk testet: Allergivennlig, fri for ble..

kr. 45,-

Økologiske tamponger -18 stk normal

Økologiske tamponger -18 stk normal

Økologiske tamponger -18 stk normalTamponger laget av økologisk sertifisert bomull, inkludert snor av samme materiale. Klinisk testet: Allergivennlig, fri for b..

kr. 45,-

Økologiske tamponger -18 stk super

Økologiske tamponger -18 stk super

Økologiske tamponger -18 stk superTamponger laget av økologisk sertifisert bomull, inkludert snor av samme materiale. Klinisk testet: Allergivennlig, fri for bl..

kr. 45,-

Viser {start} til {end} av {total} ({pages} sider)

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

Velsmakende D-vitamindråper fra en sunn og ren kilde. Solskinnsvitaminet D øker utnyttelsen av kalsium i hele kroppen, fremmer et sunt hjerte- og karsystem,..

kr. 139,-

CELLMATE WOMAN - Free your passion!

CELLMATE WOMAN - Free your passion!

Cellmate® Woman er utformet for å gi lindring og støtte for kvinner som lider av mangel på sexlyst / lav libido, som påvirker så mange som 1 av 5 yngre kvinner,..

kr. 279,-