Helsekost

Helsekost og kosthold generelt.


Kosthold og helseEt sunt kosthold bidrar til god helse og livskvalitet. Her følger noen råd på veien mot et bedre kosthold og helse.

Sunn mat for god tarmfunksjon Prosessert mat med kjemiske tilsetninger dominerer kjøpematen i dagligvarebutikkene. I tillegg skjules de kunstige ingrediensene under samlebetegnelser. Maten pakkes også ofte i innpakning som lekker kunstige stoffer over i maten. Alle disse faktorene bidrar til at kroppen blir syk og at hjernen ikke fungerer optimalt. 

Tendensen til å skjule ingrediensen - Har vi ikke rett til å vite hva maten inneholder?Samlebetegnelser, syntetisk mat som blir merket som "naturlig", vann som blir sprøytet inn i maten, giftig emballasje. Hvor skal dette ende? Og hvorfor har ikke vi rett til å vite nøyaktig hva produktene inneholder?

Mattilsynet, på folket eller storkapitalens side?Mattilsynet ble opprettet som eget forvaltningsorgan desember 2002. Tilsynet skal fremme god matkvalitet, redelig produksjon og omsetning, men gjør de egentlig det? Hvordan disponerer Mattilsynet ressursene sine og hvilket mål jobber de mot? I denne artikkelen tar vi mattilsynet i nærmere øyesyn.

Viser {start} til {end} av {total} ({pages} sider)