• Steviosa Stevia tabletter 300stk

Stevia tabletter. Sunt alternativ til sukker og kunstige søtningsmidler. Rett fra naturen. Trykk på dispenseren og en tablett tilsvarende en ts kommer ut. Hver eske inneholder 300 tabletter, liten og nett eske, grei å ha med seg på tur om man skulle ha bruk for noe søtt i kaffe, eller te. Gir deg deg gode søte smaken, uten kalorier og uten bruk av kunstige stoffer. Nå kan du nyte det søte liv med god samvittighet. Prøv en boks i dag du også.

Stevia er kanskje unik blant råvarer fordi det er mest verdsatt for hva den ikke har. Det har ikke kalorier. I motsetning til andre sukkererstatninger, er stevia naturlig og kommer fra en plante. Stevia har ingen kalorier, og det er 200 ganger søtere enn sukker i samme mengde og noen studier tyder på stevia også kan ha ekstra helsemessige fordeler.


Ingredienser:

Søtningsmiddel (erytritol, stevia rebaudioside A), fyllemiddel (karboxymetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, kiseldioxid).


Oppbevares tørt i romtemperatur. Overdreven konsum av Steviosa sukker kan ha lakserende effekt.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Steviosa Stevia tabletter 300stk

  • Varenummer: 412
  • Tilgjengelighet: 5 på lager
NOK
  • .85

    kr. 85,-


Related Products

MANDLER, SALTET OG RISTET

MANDLER, SALTET OG RISTET

Økologiske mandler, saltet og ristet.Næringsrike og god kilde til antioksidanter.Mandler er en meget populære. De er svært næringsrik og ekstremt sunne.  Mandler er en fantast..

kr. 98,-

BEE's WRAP MEDIUM 3 PACK

BEE's WRAP MEDIUM 3 PACK

BEE's WRAP MEDIUM 3 PACKFornuftig, miljøvennlig og naturlig alternativ til plastfilm. Laget av økologisk bomull innsatt med bivoks, jobajoba-olje og treharpiks. En svært god måte å..

kr. 199,-

Utsolgt

EKTE BOURBON VANILJEPULVER 30 GRAM

EKTE BOURBON VANILJEPULVER 30 GRAM

Rent bourbon vaniljepulver.Ønsker du ekte vanilje med ekte vaniljesmak så er denne for deg. I vaniljen man kjøper i butikken brukes det vanligvis en kunstig vaniljeerstatning s..

kr. 189,-

Tilbud 45%

Utsolgt

PEPPERMYNTEOLJE ØKOLOGISK 10 ML.

PEPPERMYNTEOLJE ØKOLOGISK 10 ML.

Peppermynteolje - økologisk 10mlTilbud. Best før desember 2019.Peppermynteolje fungerer bra som smakstilsetning i sjokolade, konfekt og kaker. Peppermynteolje er knyttet til en rek..

kr. 49,- kr. 89,-

Etikett: stevia, steviosa, tabletter, sunt sukker, soma, slankeprodukter