Utsolgt
  • Spisskummen organisk Manna

Spisskummen malt 50 gram.

Andre norske navn:  Spisskarve, Kummen, Spisskum, Kommen, Spisskommen.

Vitenskapelig navn: Cuminum cyminum L.

TILBUD grunnet overgang til nye bokser. NB! Kun to igjen. (Ikke bestill flere enn det står tilgjengelig.)

Herlig aromatisk spisskummen. Spisskummen er hovedingrediensen i tacokrydder. Fin å bruke til kjøttretter, fiskeretter og supper.  Noen av urtens egenskaper og virkninger er beskrevet som aromatisk, magestyrkende, appetittstimulerende, fordøyelsefremmende og anti-mikrobiell, for å nevne noen.  På norsk kalles spisskummen også for spisskarve, spisskum eller spisskommen.


Spisskummen er en meget gammel kulturplante og har vært i bruk i middelhavsområdet og Midtøsten allerede i oldtiden. Den er nevnt i bibelen, men også på eldre sumeriske leirtavler.Frø av spisskummen er til og med funnet i egyptiske pyramider! Urten har vært dyrket helt tilbake til 11-hundretallet i Spania og ble innført til Latin-Amerika av spanske oppdagelsesreisende hvor krydderet ble svært populær som ingrediens i det meksikanske kjøkken.


Ingredienser:

Økologisk malt spisskummen

Nettovekt: 50 gram
Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Spisskummen organisk Manna

  • Varenummer: kb867
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
NOK
  • kr. 49,-
  • .19

    kr. 19,-


Related Products

Bakepulver økologisk Bioreal

Bakepulver økologisk Bioreal

Økologisk bakepulver 3 x 10 gramFor bruk til baking og matlaging. Kun naturlig ingredienser.  Bakepulver er et tørt hevemiddel som blir brukt i bakst. Det inneholder økologisk..

kr. 19,-

Tilbud 71%

OREGANO ØKOLOGISK 20 GRAM

OREGANO ØKOLOGISK 20 GRAM

Økologisk oreganoTilbud! Best før desember 2020 Oregano også kalt bergmynte. Bergmynte er en 30-60 cm høy urt. Bergmynte er opprinnelig tilhørende i Europa, Midt-Østen, Iran o..

kr. 10,- kr. 35,-

Himalayasalt familiepakning 400 gram

Himalayasalt familiepakning 400 gram

Himalaya-salt finmalt 400 gram. Himalayasaltet er verdsatt på grunn av betydelig mindre forurensing så vel som sin mineralsammensetningen. Himalayasaltet stammer f..

kr. 49,-

BASILIKUM 125 GRAM

BASILIKUM 125 GRAM

Basilikum, stor pose 125 gram. Tørket basilikum (Ocium basilicum). Urten har en søtaktig og mild smak. Brukes i ulike matretter som supper, saus, pesto, pizza og generelt past..

kr. 59,-

Etikett: Spisskarve, Kummen, Spisskum, Kommen, Spisskommen.spidskommen, spiskummin