• Økologisk hvitløkspulver 30 gram

Økologisk hvitløkspulver 30 gram

Vitenskapelig navn: Allium sativum

Hvitløk er meget sunt. Det er kartlagt om lag 400 forskjellige forbindelser i hvitløken og minst 30 av disse har medisinsk effekt. Hvitløk har høye konsentrasjoner av spormineraler og da spesielt selen, samt vitaminer og enzymer. Hvitløkens virkning blir beskrevet som virus, sopp og bakteriehemmende. Den er også beskrevet som styrkende for kapillærårenes vegger, blodtrykkregulerende, antikoagulerende, blodsukkersenkende, blodfortynnende og stimulerende for kretsløpet. Anre beskrivelser er at den er magestyrkende, hjelper til å fjerne innvollsparasitter, slimløsende, hostedempende, svettedrivende og svulsthemmende.

Hvitløk har opp gjennom tiden vært brukt til behandling av en rekke plager og har blitt beskrevet på sanskrit helt tilbake til omkring for 5000 år siden. Kineserne har anvendt hvitløk i minst 3000 år. Eldre tekster beskriver hvitløk som et effektivt middel ved en rekke ulike plager, som høyt blodtrykk, hodepine, innvollsorm og svulster. Hvitløkens antibakterielle egenskaper ble allerede påvist i 1858 av Lois Pasteur. Under andre verdenskrig ble også hvitløk brukt i stedet for penicillin, da det var mangel på sådan. I Norge har også hvitløk blitt betraktet som et universalmiddel mot sykdom. Det ble også laget hvitløkbrennevin som ble brukt mot host og urinveisinfeksjoner. Hvitløk ble også oppvarmet og gnidd på leddene mot revmatiske plager.Ingredienser:

Økologisk hvitløkspulver

Nettovekt: 30 gram

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Økologisk hvitløkspulver 30 gram

  • Varenummer: kb984
  • Tilgjengelighet: 16 på lager
NOK
  • kr. 39,-
  • .16

    kr. 16,-


Related Products

Pizzakrydder familiepakning

Pizzakrydder familiepakning

Pizzakrydder, 60 gram. Perfekt sammensatt krydderblanding tilpasset pizza. Kun økologiske kvalitet ingredienser. Noen pizzakrydder inneholder nesten utelukkende salt som er en for..

kr. 39,-

HAVSALT 115 GRAM

HAVSALT 115 GRAM

Uraffinert finmalt havsaltHavsalt med stort spekter av mineraler som finnes i sjøvann, slik som kalsium og magnesium. Tørket av vind og sol som gjør at saltet beholder sin naturlig..

kr. 35,-

Utsolgt

Herbamare urtesalt

Herbamare urtesalt

Herbamare original urtesaltUrtesalt tilsatt friske økologiske urter. Naturlig havsalt fra Frankrike som setter ekstra god smak på mat som kjøtt, ris, supper, salater og egg-retter ..

kr. 74,-

PAPRIKAPULVER ØKOLOGISK 25 GRAM

PAPRIKAPULVER ØKOLOGISK 25 GRAM

Økologisk paprikapulver 25 gramPaprika inneholder lite kalorier, menn kommer spekket fullt av næringsstoffer. Paprika begynner som grønn og skifter farge etterhvert. Grønn paprika ..

kr. 39,-

Etikett: Økologisk hvitløkspulver, krydder