Utsolgt

Økologisk basilikum. 


Datotilbud. Best før 31 desember 2021. 

Egner seg godt  til alle tomatretter  og går bra sammen med gresskar,squash, bønner, sopp og fisk. Tilsett gjerne urten mot slutten av matlagingen.

Friske krydderurter har i mange tusen år vært en viktig del av mennesker liv, brukt både i matlaging og som medisin. Urten gir en herlig smak til supper og sauser og fremhever og foredler smaken på gryteretter, fiskeretter, salater, grønnsaker og desserter. Basilikum egner seg til lyst kjøtt, slik som kylling og kalv, samt i pastaretter og salater.


En aromatisk urt som brukes både i matlaging og for sine medisinske egenskaper. Noen egenskaper beskrevet om basilikum er: Appetittvekkende, fordøyelsesregulerende, antiseptisk, avgiftende og bakteriehemmende. Urten er beroligende, nervestyrkende og regnes som generelt styrkende. Basilikum har også et rykte på seg for å være afrodisierende! Urten har vært brukt mot bl.a. dårlig fordøyelse, magekramper, dårlig ånde, nervøse spenninger og hodepine. Navnet basilikum kommer sannsynligvis av det greske ordet basilikos som betyr kongelig og enkelte mener at basilikum har blit brukt i olje for salving av konger.Innhold:

Basilikum*

*Økologisk sertifisert

15 gram.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

BASILIKUM ØKOLOGISK

Manna
  • Merke: Manna
  • Varenummer: kb606
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
NOK
  • kr. 32,-
  • .10

    kr. 10,-


Etikett: økologisk basilikum, basilikum, Basilik, kongeurt, Ocimum basilicum L, Ocimum minimum, Ocimum