Spirulina - Proteinrik superalge


Spirulina - rik på klorofyll, vitaminer og mineraler. Spirulina inneholder blant annet mye protein, kalsium, jern, betakaroten og klorofyll. Spirulina kan hjelpe å styrke immunforsvare og mange bruker spirulina for å rense kroppen for ulike giftstoffer. 100% rent pulver fra spirulina-algen presset sammen til tabletter. Fordelen med å få spirulina i tabletter er at det gjør det enkelt å dosere opp like store mengder ved hvert inntak.

Ingredienser:

Økologisk spirulina (pulver)

Nettovekt: 125 gram

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Spirulina pulver 125 gram

  • Varenummer: kb801
  • Tilgjengelighet: 6 på lager
NOK
  • .98

    kr. 98,-


Related Products

Utsolgt

SHILAJIT PULVER PREMIUM 125 GRAM

SHILAJIT PULVER PREMIUM 125 GRAM

Shilajit pulver premium 125 gram Shilajit er en mineralrik organisk stoff som siver ut mellom steinene høyt oppe i fjellene i India og andre deler av Asia når det varmes opp a..

kr. 142,-

Moringa økologisk superfruit

Moringa økologisk superfruit

Moringa 100 gram. Moringa (Moringa oleifera) kommer fra löv som tas fra økologisk dyrkede Moringatre i India.Løvet torkes i skyggen under 30°C og males så til ett fint lysgrønt pul..

kr. 139,-

Tilbud 39%

ØKOLOGISK GURKEMEIE 200 gram

ØKOLOGISK GURKEMEIE 200 gram

Økologisk gurkemeie (ny! 200 gram) Gurkemeie har en pepperaktig, varm og bitter smak og en mild duft noe som minner om appelsin og ingefær. Gurkemeie er mest  kjent som e..

kr. 79,- kr. 129,-

Utsolgt

CHLORELLA TABLETTER ØKOLOGISK 125 GRAM

CHLORELLA TABLETTER ØKOLOGISK 125 GRAM

Økologisk chlorellatabletter 125 gram. Prøv chlorella, et naturlig og komplett næringstilskudd. Chlorella innholder masse klorofyll, samt fiber som hjelper kroppen med å kvitte..

kr. 95,-

Etikett: Spirulina pulver, chlorella