• Spinatpulver - Økologisk 250 gram

Økologisk spinatpulver 250 gram

Når Skipper'n skal ha mat, tar han en boks spinat, og det med god grunn! Spinat er rangert helt i toppen blant verdens sunneste grønnsaker på grunn av sitt tettpakkete næringsinnhold. Spinat er svært rik på vitaminer og mineraler, men den har også et høyt innhold av helsefremmende fytonæringsstoffer som karotenoider (betakaroten, lutein og zeaxanthin) og flavonoider som er med på å gi deg kraftig antioksidant beskyttelse.


Spinat inneholder blant annet følgende næringsstoffer:

Protein, Kostfiber, Karoten, Oksalsyre, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B6, C-vitamin, Vitamin E, vitamin K, Jern, Kalium, Kalsium, Kobber, Magnesium, Natrium, Fosfor, Sink og omega-3 fettsyrer.


Bruk:

Tørket spinat pulver er en utrolig allsidig ingrediens som alle bør ha for hånden! Den lar deg innlemme grønn godhet på et øyeblikk. Spinatpulveret kan du blande i yoghurt, smoothie eller den kan erstatte noe av melet i brødbaksten. Spinatpulver kan også brukes til å lage en hudnærende ansiktsmaske.


Ingredienser:

Rent økologisk spinatpulver av spinatblader

Nettovekt: 250 gram


Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Spinatpulver - Økologisk 250 gram

  • Varenummer: kb279
  • Tilgjengelighet: 5 på lager
NOK
  • .124

    kr. 124,-


Related Products

Bipollen granulat økologisk 125  gram

Bipollen granulat økologisk 125 gram

Bipollen: Naturens perfekte næringsmiddel? Bipollen er stappfull av næringsstoffer fra planter og har et bredt spekter av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Bipollen e..

kr. 98,-

Utsolgt

AMERIKANSK GINSENG PLUSS - 100 TABLETTER

AMERIKANSK GINSENG PLUSS - 100 TABLETTER

Amerikansk Ginseng – For energi og overskudd,.Øker kroppens motstandskraft, virker dempende ved stress. Supernature Amerikansk Ginseng er laget av rå hvit ginseng og tilsatt s..

kr. 225,-

Utsolgt

LUCUMAPULVER ØKOLOGISK 250 GRAM

LUCUMAPULVER ØKOLOGISK 250 GRAM

Økologisk lucumapulver (rå kvalitet). Naturlig og sunt søtningsmiddel. lucumaLucuma er en populær Sør-Amerikansk frukt som med en mild og fruktig søtsmak har blitt en svært populæ..

kr. 119,-

Utsolgt

PREMIUM STEVIA PULVER 125 GRAM

PREMIUM STEVIA PULVER 125 GRAM

Premium steviapulverRen stevia. naturlig tørket pulver av blader fra steviaplanten.100% naturlig premium steviaIngen kalorier Påvirker ikke blodsukkeretGir ikke hull i tenneneIngen..

kr. 70,-

Etikett: spintapulver, magnesium, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B6, vitamin E, vitamin K, jern, kalium, kalsium, sink, fosfor, kostfiber