• Spinatpulver - Økologisk 250 gram

Økologisk spinatpulver 250 gram

Når Skipper'n skal ha mat, tar han en boks spinat, og det med god grunn! Spinat er rangert helt i toppen blant verdens sunneste grønnsaker på grunn av sitt tettpakkete næringsinnhold. Spinat er svært rik på vitaminer og mineraler, men den har også et høyt innhold av helsefremmende fytonæringsstoffer som karotenoider (betakaroten, lutein og zeaxanthin) og flavonoider som er med på å gi deg kraftig antioksidant beskyttelse.


Spinat inneholder blant annet følgende næringsstoffer:

Protein, Kostfiber, Karoten, Oksalsyre, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B6, C-vitamin, Vitamin E, vitamin K, Jern, Kalium, Kalsium, Kobber, Magnesium, Natrium, Fosfor, Sink og omega-3 fettsyrer.


Bruk:

Tørket spinat pulver er en utrolig allsidig ingrediens som alle bør ha for hånden! Den lar deg innlemme grønn godhet på et øyeblikk. Spinatpulveret kan du blande i yoghurt, smoothie eller den kan erstatte noe av melet i brødbaksten. Spinatpulver kan også brukes til å lage en hudnærende ansiktsmaske.


Ingredienser:

Rent økologisk spinatpulver av spinatblader

Nettovekt: 250 gram


Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Spinatpulver - Økologisk 250 gram

  • Varenummer: kb279
  • Tilgjengelighet: 5 på lager
NOK
  • .124

    kr. 124,-


Related Products

Moringa økologisk superfruit

Moringa økologisk superfruit

Moringa 100 gram. Moringa (Moringa oleifera) kommer fra löv som tas fra økologisk dyrkede Moringatre i India.Løvet torkes i skyggen under 30°C og males så til ett fint lysgrønt pul..

kr. 139,-

Aronia Pulver Økologisk (Svartsurbær)

Aronia Pulver Økologisk (Svartsurbær)

Økologisk aronia (Svartsurbær) 125 gram (Vitenskapelig navn: Aronia Melanocarpa) Aronia er viltvoksende i de nordøstre delene av Nord-Amerika og bærene er høyt verdsatt t..

kr. 86,-

Tilbud 50%

Utsolgt

SPIRULINA ØKOLOGISK tabletter 125 GRAM

SPIRULINA ØKOLOGISK tabletter 125 GRAM

Økologisk spirulina tabletter. Ekte organisk supermat i form av spirulina-pulver presset sammen til tabletter. Spirulina er en alge som vokser i både ferskvann og saltvann..

kr. 49,- kr. 98,-

Utsolgt

NORSK CHAGA - (KREFTKJUKE) 50 GR.

NORSK CHAGA - (KREFTKJUKE) 50 GR.

Vilthøstet og soltørket norsk Chaga-te. Ny fersk chaga fra Vestfold. Knallgod norsk chaga. Forsiktig tørket. Chaga er en adaptogen sopp som kan hjelpe å styrke og reguler..

kr. 78,-

Etikett: spintapulver, magnesium, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B6, vitamin E, vitamin K, jern, kalium, kalsium, sink, fosfor, kostfiber