Økologisk chlorellatabletter 125 gram.

Prøv chlorella, et naturlig og komplett næringstilskudd. Chlorella innholder masse klorofyll, samt fiber som hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallstoffer. Den er en rik kilde til vitaminer, mineraler,  aminosyrer og protein. Chlorella inneholder omtrent 55% protein, 10% fett, 20% karbohydrater, 10% mineraler og vitaminer og 5% kostfiber.


Næringsinnhold

Algen inneholder hele 19 aminosyrer deriblant alle essensielle aminosyrene). Chlorella inneholder nesten dobbelt så mye protein som i soyabønner, samt det faktum at den inneholder imponerende mengder med vitaminer og mineraler. Det er ikke uten grunn av chloralle brukes daglig av millioner av mennesker verden over. Chlorella-algen inneholder vitamin B1, B2, B3, B6 og B12, i tillegg til C, E og K-vitamin. Chlorella inneholder også mineraler slik som kalsium, kalium, sink, magnesium, jod og jern.


Virkning

Chlorella brukes av mange mennesker for å renske kroppen for giftstoffer. Chlorella er kjent for å rense blodet og fremmer kroppens frakt av oksygen. Clorella er med på å hjelpe å bære bort metabolsk avfall fra blodet siden fibermaterialer i algen kan binde tungmetaller og sprøytemidler til seg. Klorofyllet i chlorella bidrar til fremstilling av røde blodceller, som igjen hjelper kroppen med å frakte oksygen.Ingredienser:

Økologisk chlorellapulver

Nettovekt: 125 gram

Opprinnelseland: Kina.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

CHLORELLA TABLETTER ØKOLOGISK 125 GRAM

  • Varenummer: kb562
  • Tilgjengelighet: 3 på lager
NOK
  • .95

    kr. 95,-


Related Products

Baobab pulver - økologisk 125 gram

Baobab pulver - økologisk 125 gram

Økologisk baobab pulver (Med høyt innhold av C-vitamin)Baobab er utbredt i Afrikas tørre områder og blir også kalt ape-brød. I afrikansk mytologi blir baobab-treet ansett for å væ..

kr. 88,-

HAMP PROTEINPULVER - KOMPLETT OG NÆRINGSRIKT

HAMP PROTEINPULVER - KOMPLETT OG NÆRINGSRIKT

Vegansk økologisk superprotein for deg som trener, eller ønsker mer protein i kosten. 250 gram. Hemp (Cannabis sativa) er en av de mest næringsrike og komplette matvarekildene ..

kr. 115,-

Økologiske gojibær 150 gram

Økologiske gojibær 150 gram

Manna økologiske gojibær (ulvebær) Goijbær også kalt wolfberries, kinabukketorn  eller ulvebær på norsk.  Goji har næringsrike bær, høyt verdsatt innen tradisjonell kine..

kr. 78,-

Utsolgt

AMERIKANSK GINSENG PLUSS - 100 TABLETTER

AMERIKANSK GINSENG PLUSS - 100 TABLETTER

Amerikansk Ginseng – For energi og overskudd,.Øker kroppens motstandskraft, virker dempende ved stress. Supernature Amerikansk Ginseng er laget av rå hvit ginseng og tilsatt s..

kr. 225,-

Etikett: chlorella, økologisk chlorellapulver, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, K-vitamin, E-vitamin, klorofyll, aminosyrer, protein, avgiftning

Noen utvalgte varer:

Jod tilskudd - Berthelsen 180 tabletter

Jod tilskudd - Berthelsen 180 tabletter

Berthelsen JOD tilskudd - Kognitiv funksjon. Berthelsen vegetabilsk jod er et naturlig jod-tilskudd som støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Tilskuddet b..

kr. 175,- Ex Tax: kr. 152,-

INGEFÆRJUICE 200 ML

INGEFÆRJUICE 200 ML

Ferskpresset ingefærjuice Juice med god smaker og virkning. Kan benyttes ved kvalme, maveproblemer og lignende. Fersk ingefær har en mild, søt og aromatisk peppersmak Det er en svæ..

kr. 160,- Ex Tax: kr. 139,-

HAVSALT 150 GRAM

HAVSALT 150 GRAM

Uraffinert finmalt havsalt fra rødehavetHavsalt med stort spekter av mineraler som finnes i sjøvann, slik som kalsium og magnesium. Tørket av vind og sol som gjør at saltet beholde..

kr. 29,- Ex Tax: kr. 25,-

SORT HEL PEPPER ØKOLOGISK

SORT HEL PEPPER ØKOLOGISK

Økologisk hel sort pepper 65 gramVitenskapelig navn: Piper nigrumPepper dyrkes i mange tropiske områder, spesielt i India, Indonesia og Sør-Amerika. Hvit, svart og grønn pepper kom..

kr. 55,- Ex Tax: kr. 48,-