Økologisk chlorellatabletter 125 gram.

Prøv chlorella, et naturlig og komplett næringstilskudd. Chlorella innholder masse klorofyll, samt fiber som hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallstoffer. Den er en rik kilde til vitaminer, mineraler,  aminosyrer og protein. Chlorella inneholder omtrent 55% protein, 10% fett, 20% karbohydrater, 10% mineraler og vitaminer og 5% kostfiber.


Næringsinnhold

Algen inneholder hele 19 aminosyrer deriblant alle essensielle aminosyrene). Chlorella inneholder nesten dobbelt så mye protein som i soyabønner, samt det faktum at den inneholder imponerende mengder med vitaminer og mineraler. Det er ikke uten grunn av chloralle brukes daglig av millioner av mennesker verden over. Chlorella-algen inneholder vitamin B1, B2, B3, B6 og B12, i tillegg til C, E og K-vitamin. Chlorella inneholder også mineraler slik som kalsium, kalium, sink, magnesium, jod og jern.


Virkning

Chlorella brukes av mange mennesker for å renske kroppen for giftstoffer. Chlorella er kjent for å rense blodet og fremmer kroppens frakt av oksygen. Clorella er med på å hjelpe å bære bort metabolsk avfall fra blodet siden fibermaterialer i algen kan binde tungmetaller og sprøytemidler til seg. Klorofyllet i chlorella bidrar til fremstilling av røde blodceller, som igjen hjelper kroppen med å frakte oksygen.Dosering:
Startdosering: Begynn med 1- 2 tabletter sammen med mat inntil tre ganger om dagen, og øk doseringen gradvis. Normaldosering/vedlikehold: De fleste vil normalt trenge 15-20 tabletter om dagen. Enkelte tar 25-30 tabletter om dagen, i perioder hvor behovet for ernæring er større enn normalt.


Ingredienser:

Økologisk chlorellapulver

Nettovekt: 125 gram

Opprinnelseland: Kina.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

CHLORELLA TABLETTER ØKOLOGISK 125 GRAM

  • Varenummer: kb562
  • Tilgjengelighet: 1 på lager
NOK
  • .95

    kr. 95,-


Related Products

Bipollen granulat økologisk 125 gram

Bipollen granulat økologisk 125 gram

Bi-pollen: Naturens perfekte næringsmiddel. Bipollen er stappfull av næringsstoffer fra planter og har et bredt spekter av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Bipollen ..

kr. 83,-

SPIRULINA ØKOLOGISK PULVER 125 GRAM

SPIRULINA ØKOLOGISK PULVER 125 GRAM

Økologisk spirulinapulver. Ekte organisk supermat i form av spirulina-pulver. Spirulina er en alge som vokser i både ferskvann og saltvann. Den er fullastet med næringsstoffer ..

kr. 88,-

Aronia Pulver Økologisk (Svartsurbær)

Aronia Pulver Økologisk (Svartsurbær)

Økologisk aronia (Svartsurbær) 125 gram (Vitenskapelig navn: Aronia Melanocarpa) Aronia er viltvoksende i de nordøstre delene av Nord-Amerika og bærene er høyt verdsatt t..

kr. 69,-

Økologiske gojibær 150 gram

Økologiske gojibær 150 gram

Manna økologiske gojibær (ulvebær) Goijbær også kalt wolfberries, kinabukketorn  eller ulvebær på norsk.  Goji har næringsrike bær, høyt verdsatt innen tradisjonell kine..

kr. 78,-

Etikett: chlorella, økologisk chlorellapulver, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, K-vitamin, E-vitamin, klorofyll, aminosyrer, protein, avgiftning

Noen utvalgte varer:

Vivani black cherry kirsche

Vivani black cherry kirsche

Vivani black cherry kirsche 35 gram. Nydelig mørk sjokolade med sprø delikate biter av kirsebær. En duett som appellerer til sansene. Passer også for veganere.  Herlig søt sma..

kr. 19,- Ex Tax: kr. 17,-

Vivani edel bitter cranberry

Vivani edel bitter cranberry

Mørk sjokolade med tranebær 100 gramEn sunn sjokolade med en høy andel av kjente sekundære planteekstrakter  kombinert med tranebær. Kakaobønnene kommer fra de små kooperative..

kr. 45,- Ex Tax: kr. 39,-

CHIAFRØ ØKOLOGISK 400 GR.

CHIAFRØ ØKOLOGISK 400 GR.

Økologisk chiafrø 400 gram Manna. Fast lavpris! Chia frø inneholder hele fire ganger mer antioksidanter enn blåbær. I tillegg inneholder chiafrøet ca. 20 prosent omega 3 som er god..

kr. 69,- Ex Tax: kr. 60,-

KAMILLE TE 100 GRAM

KAMILLE TE 100 GRAM

Kamilleblomst 100 gram. Lag en mild, aromatisk te av kamilleblomster . Smaken av kamille urte-te er beskrevet som jordnær med et hint av eple og blomstersødme. Den er lett og..

kr. 89,- Ex Tax: kr. 77,-