• ØKOLOGISK GURKEMEIE 150 gram

Økologisk gurkemeie fra Superfruit. 


Gurkemeie er en del av vekstfamilien ingefærvekster. Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater. Den er spesielt populær i asiatiske retter. Tillsätt gjerne litt svart pepper sammen med gurkemeie, da det skal øke kroppens opptak av curcumin. Urten inneholder mye curcumin som er et sterkt antioksidant.

Ingredienser:

Økologisk gurkemeie

Nettovekt: 150 gram

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

ØKOLOGISK GURKEMEIE 150 gram

  • Varenummer: kb376
  • Tilgjengelighet: 2 på lager
NOK
  • .129

    kr. 129,-


Related Products

Hamp proteinpulver 500 gram

Hamp proteinpulver 500 gram

Superfruit - Økologisk hamp/hemp proteinpulver 500 gram Hemp er en av de mest næringsrike og komplette matvarekildene i verden. Hemp protein pulveret er laget av frø fra matvaria..

kr. 279,-

Reishi sopp - Tørket pulver 125 gram

Reishi sopp - Tørket pulver 125 gram

Reishi sopp - tørket pulver 125 gramPrimære innholdstoffer som medvirker til reishisoppens medisinske virkning er polysakkarider og triterpener. Mer enn hundre ulike triterpenmolek..

kr. 109,-

LUCUMAPULVER ØKOLOGISK 250 GRAM

LUCUMAPULVER ØKOLOGISK 250 GRAM

Økologisk lucumapulver (rå kvalitet). Naturlig og sunt søtningsmiddel. lucumaLucuma er en populær Sør-Amerikansk frukt som med en mild og fruktig søtsmak har blitt en svært populæ..

kr. 119,-

Bipollen granulat økologisk 250 gram

Bipollen granulat økologisk 250 gram

Bi-pollen: Naturens perfekte næringsmiddel. Bipollen er stappfull av næringsstoffer fra planter og har et bredt spekter av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Bipollen ..

kr. 149,-

Etikett: Superfruit, gurkemeie, krydder, supermat