Økologisk sammalt speltmel
Beklager utsolgt!
Spelt er et urkorn og et godt alternativ til hvete med med høyere innhold av proteiner og svakere gluten. Bra for fordøyelsen. Spelt har sitt opphav fra Enkorn og Emmer. Kornet har vært dyrket i Norge siden steinalderen med opphav fra Midtøsten. Spelt har et høyere innhold av proteiner og enkelte mineraler i forhold til hvete. Gluten i spelt er svakere enn i hvete og derfor er det flere som bedre tåler bakverk baket på spelt. Brød laget av spelt er luftig, rik på smak og innehar mange gode næringsstoffer.
ØKOLOGISKE FORDELER
Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Produsert uten ved bruk av kunstgjørsel og sprøytemidler.
LEVERANDØR / MERKE
Merke: Godt Brød
Produsert av Berte Quarn i Sverige
Godt Brød er en kjede av økologiske bakerverksted. De anbefaler mel fra Berte Quarn fordi familien på Berte Qvarn har foredlet korn til mel i harmoni med naturen siden 1569. Kjærlighet for tradisjon og miljø har gjort den svenske familiebedriften til det den er i dag – en av Nordens aller beste møller med økologisk mel i verdenstoppen.
Økologisk sammalt spelt
Nettovekt: 1 kg.
Speltmel sammalt økologisk 1kg
- Varenummer: kb623
- Tilgjengelighet: Utsolgt
-
kr. 39,-
Etikett: Speltmel, økologisk mel, økologisk spelt, organisk spelt