Utsolgt
  • Karri krydder - Økologisk 47 gr.

Karri krydder

   Økologisk karri medium sterk. Ikke bestrålt. Krydderet med den gule karakteristiske fargen. Karri er en blanding av flere krydder slik som gurkemeie, spisskummen, koriander og ingefær. Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og kommer originalt fra India. Spesielt gurkemeien gjør karri krydderet til et sunt krydder å konsumere. Forskere har funnet mange gode helseeffekter av å få i seg gurkemeie. Det er stoffet kurkumin(curcumin) i gurkemeie som skal ha en gunstig virkning på immunsystemet spesielt hos de med alzheimer. Annen forskning tyder på at stoffet også skal kunne hjelpe mot leverskader, betennelser og muligens virke krefthemmende. 


Karri passer til både fisk, fugl og kjøtt. Perfekt i marinader og dressinger, dessuten smaker det veldig godt i linsesuppe. . Det blir sagt at om du bare skal velge noen få økologiske varer, så velg kaffe og krydder! Disse avlingene er dyrebare, og sprøytes derfor gjerne ekstra godt for å beskytte dem mot bakterier, sopp og virus. Det er heller ikke mulig å ”vaske av” noe av giften i etterkant, slik man kan med frukt og grønnsaker.

Ingredienser:
Koriander*, gurkemeie*, rismel *, bukkehornkløverfrø *, spisskummen *, ingefær *, nellik *.* - fra sertifisert økologisk landbruk.

Nettovekt: 47 gram.


Oppbevares tørt og ikke for varmt

Informasjonen på dette nettstedet er kun ment for pedagogiske formål. Kontakt din lege vedrørende helsemessige spørsmål.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Karri krydder - Økologisk 47 gr.

Manna
  • Merke: Manna
  • Varenummer: kb855
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
NOK
  • .49

    kr. 49,-


Etikett: krydder, karri, Urtekram, karry, curry, indisk krydder