• COVERA ANSIKTS/ OG KROPPSKREM 125ML

CoVera ansikts- og kroppskrem (125 ml) er en økologisk krem med naturlige ingredienser (kokosolje, Aloe Vera og Sheabutter), og er helt fri for parabener. Den er næringsrik, pleiende og ypperlig å bruke på tørr og fuktighetsfattig hud. Kremen har en svak og behagelig duft av kokos og passer for begge kjønn.

Kokosolje har mange gunstige effekter på kroppen vår, og et av organene vi kan se resultatene på er huden. Huden er kroppens største organ og dens viktigste oppgave er å beskytte oss mot ytre påkjenninger. Den er den første barrieren skadelige mikroorganismer og stråler må passere, og er derav en del av vårt immunforsvar. Derfor er det viktig å holde huden hel, frisk og smidig.

Kokosolje og Aloe Vera er allerede kjente produkter innen hudpleie og vår idè var å skape en krem med ingredienser som ikke var «tuklet» med, og som har beholdt råvarenes pleiende egenskaper. Resultatet ble CoVera – en helt ren og økologisk krem uten unødvendige tilsetningsstoffer, parabener eller parfyme.

Mange av oss er preget av en sensitiv hud og reagerer raskt på ytre påvirkning og fremmende substanser. CoVera er bygget opp av kun økologiske ingredienser og inneholder ikke parabener og unødvendige tilsetningsstoffer som parfyme. Dette gjør den velegnet for en sensitiv hud, samt en hud plaget av irritert hud og sårhet.

Ingrediens #1: Kokosolje

Kokosoljen tilfører huden fett og er mykgjørende. Den virker godt på irritert hud og kan i noen tilfeller både redusere og lindre plagene. Selv om kremen er rik på fettstoffer, vil den ikke føles seig og klissete. Oljen trenger lett inn i huden på grunn av dens småmolekylære oppbygging og etterlater huden myk og smidig. Etter bare noen få minutter har oljen trukket inn i huden og avgir ikke «fettete» avtrykk.

CoVera har en svak, naturlig og behagelig duft av kokos og appellerer til begge kjønn. Duften forsvinner raskt, slik at kremen godt kan brukes av personer med sensitivitet for parfyme og for de som ikke kan bruke duftstoffer av ulike årsaker.

Ingrediens #2: Aloe Vera

Aloe Vera er kjent for sine fuktighetsgivende og lindrende egenskaper, først og fremst som universalmiddel ved forbrenninger som solbrenthet, kontakt med brennesle og brennmanet og kjemiske hudskader. Aloe Vera virker smertestillende og kløstillende på huden, og fremmer sårheling idet den blant annet stimulerer dannelsen av kollagen i sårvevet. Planten inneholder en næringsrik gele som tilfører huden rikelig med fuktighet som trenger ned i huden og bygger opp fuktighetsnivået. Den inneholder også rikelig med antioksidanter som beskytter hudcellene mot oksidativ skade og reduserer linjer/ aldringstegn.

Ingrediens #3: Sheabutter

Vi har i tillegg blandet inn Sheabutter. Sheabutter har vært brukt av afrikanske kvinner i hundrevis av år for å pleie hud, hår og negler. Den tradisjonelle bruken av Sheabutter er å redusere forekomsten av fine linjer, arr og strekkmerker. Den har også vist seg effektiv mot tørr hud, sprukken hud og mot hudirritasjoner, samt for å lindre kløe og solbrenthet.

Alt dette gjør CoVera til et idèelt universalmiddel for alle hudtyper. Ikke bare er den perfekt for en tørr hud, men fungerer godt som en kuldekrem på grunn av sitt høye fettinnhold og fungerer i tillegg utmerket som en After Sun-krem, spesielt ved lettere forbrenninger. Etter en dag i sola trenger huden rikelig med fuktighet og næring, og de lindrende ingrediensene pleier og bygger opp huden igjen.

CoVera kommer til å bli din favorittkrem gjennom alle årstidene!


Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

COVERA ANSIKTS/ OG KROPPSKREM 125ML

  • Varenummer: 448
  • Tilgjengelighet: 3 på lager
  • kr. 259,-


Related Products

ALOE VERA SHAMPOO

ALOE VERA SHAMPOO

Aloevera sjampo fra UrtekramØkologisk sjampo for normalt hår med mykgjørende aloe vera og frisk duft av appelsin. Tilfører fuktighet og gir velpleid hår. Ingen animalske råvarer. A..

kr. 48,-

DENTAFORCE MUNNVANN A. VOGEL

DENTAFORCE MUNNVANN A. VOGEL

Dentaforce munnvann for bedre munhygiene.Dentaforce munnvann fra A.Vogel er fremstilt av friske, håndplukkede urteplanter. Basert på planter som tradisjonelt har vært brukt..

kr. 149,-

Håndsåpe rosmarin, økologisk Sonett

Håndsåpe rosmarin, økologisk Sonett

Håndsåpe 300ml Sonett, økologiskEn mild og pleiende håndsåpe med duft av rosmarin. Fin og mild, passer til vask av ansikt, kropp og hender. Rosmarin er en styrkende plante som er n..

kr. 59,-

Økologiske tamponger -18 stk normal

Økologiske tamponger -18 stk normal

Økologiske tamponger -18 stk normal Tamponger laget av økologisk sertifisert bomull, inkludert snor av samme materiale. Klinisk testet: Allergivennlig, fri for blekemidler og parf..

kr. 45,-

Etikett: Aloe Barbadensis Leaf Juice, ansiktskrem, kroppskrem, , kroppspleie, bodylotion, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Levulinate, Tocopherol, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Sodium Phytate

Noen utvalgte varer:

NUDLER FULLKORN ØKOLOGISK 250 GRAM

NUDLER FULLKORN ØKOLOGISK 250 GRAM

Økologiske fullkornsnudler fra UrtekramSjelden vare i butikkhyllene, men her har du altså økologisk sertifisert nudler med 80% fullkorn. Ingredienser:Fullkorns durumhvetemel* (80%)..

kr. 36,- Ex Tax: kr. 31,-

ØKOLOGISK KAKAOPULVER 250 GRAM

ØKOLOGISK KAKAOPULVER 250 GRAM

Økologisk kakaopulver 250 gram.Økologisk kakaopulver proppfull av vitaminer og mineraler og med et lavt fettinnhold. Kakaopulveret har lite fett siden det lages etter at kakaosmør..

kr. 89,- Ex Tax: kr. 77,-

Higher living - Golden turmeric krydder te

Higher living - Golden turmeric krydder te

Higher Living - Golden turmeric økologisk te. Økologisk krydder-te med  ingefær, lakris, rosenblad og gurkemeie. Gurkemeie inneholder det såkalte mirakelmolekylet curcumin som..

kr. 45,- Ex Tax: kr. 39,-

ECO morning haze shampoo

ECO morning haze shampoo

Organisk sjampo med C og E vitaminSjampo med næringsstoffer fra molte, hyllebær og tranebær gir verdifull fuktighet og næring til håret. Inneholder naturlig solsikkeprotein og ekst..

kr. 99,- Ex Tax: kr. 79,-