Rå, økologisk kakaomasse 250 gram.
Økologisk kakaomasse laget av rå, økologiske kakaobønner. Kakaomassen presses av kakaobønner og stivner til hard masse. Visste du at rå kakao er en rik kilde til antioksidanter? Rå kakao er også en god kilde til magnesium som er viktig for å opprettholde god hjertefunksjon. Kakaomassen smelter på ca. 32 grader celsius og bør derfor varmes skånsomt opp. Kakomasse er basis for det meste av sjokolade som lages.
Det som er fint med å lage sin egen sjokolade er at man slipper unna alle de kunstige tilsetningstoffene som butikksjokoladen ofte er tilsatt for bedre holdbarhet. Butikksjokoladen inneholder også svært ofte stoffer som ikke er deklarert, men som går under samlebetegnelsen "aroma". Dette gjør produsentene for at de ønsker å skjule hva produktet inneholder, men det gjør det vanskelig for oss som kunder å vite hva produktet virkelig inneholder.Lag din egen sunne sjokolade med rene økologiske ingredienser.
Ingredienser:
Rå, økologisk kakaomasse
Nettovekt: 250 gram
KAKAOMASSE ØKOLOGISK 250 GRAM
- Varenummer: kb566
- Tilgjengelighet: Utsolgt
-
kr. 98,-
Etikett: kakaomasse, økologisk kakaomasse, hjemmelaget sjokolade