Chlorella sine egenskaper for naturlig avgiftning

En av de mest spennende ernæringsmessige ressurser tilgjengelig i dag, for å hjelpe kroppen på en naturlig måte bekjempe miljøforurensning, er et naturlig supplement kalt chlorella . Chlorella er faktisk en av de mest brukte kosttilskudd i Japan, hvor over 10 millioner mennesker bruker det regelmessig.  Chlorella innholder masse klorofyll, samt fiber som hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallstoffer. Den er en rik kilde til vitaminer, mineraler,  aminosyrer og protein. Chlorella inneholder omtrent 55% protein, 10% fett, 20% karbohydrater, 10% mineraler og vitaminer og 5% kostfiber.


En av grunnene til den japanerne setter så stor pris på chlorella er dens naturlige evne til naturlig avgiftning av kroppen. Chlorella er en encellet, mikroalge som er omtrent to til ti mikron i størrelse. Det er denne lille størrelsen kombinert med dens unike egenskaper som gjør den til et svært nyttig verktøy når det kommer til å rense kroppen for gifter. Det er den molekylære strukturen som muliggjør at chlorella har egenskaper til å binde seg til metaller, kjemikalier og  enkelte plantevernmidler.


Når chlorella blir tatt opp i kroppen din, vil dens naturlig struktur binde den til tungmetaller , kjemikalier og plantevernmidler  i fordøyelseskanalen, som ellers ville funnet veien videre inn i kroppens celler. Chlorella hjelper kroppen din å bli kvitt uønskede metaller og giftstoffer, men den gjør også mer enn det. Chlorella sin unike struktur gjør at den ikke binder seg til mineraler som kroppen trenger for å fungere optimalt. Den binder seg ikke til nyttige mineraler slik som kalsium, magnesium, eller sink. På denne måten er chlorella med på å fjerne uønskede stoffer, samtidig som den ikke tømmer kroppen for mineraler den trenger. Når vi i tillegg vet om alle vitaminene og mineralene som chlorella inneholder, så må det sies at den virkelig er verdig å bli plassert innen kategorien supermat.


Legg gjerne igjen en kommentar under. KostholdsButikken fører også økologisk sertifisert chlorella til svært konkurransdyktig pris. I tillegg har vi svært billig frakt (kun kr. 39) og gratis frakt ved bestillinger over kr. 500,-


Skriv en kommentar

NB! HTML vil ikke fungere!