Utsolgt


Økologisk chlorellatabletter 125 gram.

Prøv chlorella, et naturlig og komplett næringstilskudd. Chlorella innholder masse klorofyll, samt fiber som hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallstoffer. Den er en rik kilde til vitaminer, mineraler,  aminosyrer og protein. Chlorella inneholder omtrent 55% protein, 10% fett, 20% karbohydrater, 10% mineraler og vitaminer og 5% kostfiber.


Næringsinnhold

Algen inneholder hele 19 aminosyrer deriblant alle essensielle aminosyrene). Chlorella inneholder nesten dobbelt så mye protein som i soyabønner, samt det faktum at den inneholder imponerende mengder med vitaminer og mineraler. Det er ikke uten grunn av chloralle brukes daglig av millioner av mennesker verden over. Chlorella-algen inneholder vitamin B1, B2, B3, B6 og B12, i tillegg til C, E og K-vitamin. Chlorella inneholder også mineraler slik som kalsium, kalium, sink, magnesium, jod og jern.


Virkning

Chlorella brukes av mange mennesker for å renske kroppen for giftstoffer. Chlorella er kjent for å rense blodet og fremmer kroppens frakt av oksygen. Clorella er med på å hjelpe å bære bort metabolsk avfall fra blodet siden fibermaterialer i algen kan binde tungmetaller og sprøytemidler til seg. Klorofyllet i chlorella bidrar til fremstilling av røde blodceller, som igjen hjelper kroppen med å frakte oksygen.Dosering:
Startdosering: Begynn med 1- 2 tabletter sammen med mat inntil tre ganger om dagen, og øk doseringen gradvis. Normaldosering/vedlikehold: De fleste vil normalt trenge 15-20 tabletter om dagen. Enkelte tar 25-30 tabletter om dagen, i perioder hvor behovet for ernæring er større enn normalt.


Ingredienser:

Økologisk chlorellapulver

Nettovekt: 125 gram

Opprinnelseland: Kina.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

CHLORELLA TABLETTER ØKOLOGISK 125 GRAM

  • Varenummer: kb562
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
NOK
  • .95

    kr. 95,-


Etikett: chlorella, økologisk chlorellapulver, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, K-vitamin, E-vitamin, klorofyll, aminosyrer, protein, avgiftning