• Helios økologisk base te

Helios base te

Base te som hjelper kroppen til å nøytralisere sure stoffskifteprodukter og rense ut avfallstoffer. Inneholder løvetannblad. Løvetann har har vært brukt tradisjonelt i folkemedisinen både i Europa og blant nordamerikanske indianere. Løvetann har blitt brukt mot blant annet tannpine, halsbrann og som et beroligende og styrkende middel. I Europa har løvetann blitt brukt for å lindre giktsmerter og som et middel mot dårlig fordøyelse. Løvetann inneholder bitre stoffer som stimulerer den første fasen av fordøyelsen ved å fremme appetitt og øke utskillingen av magesyre og andre fordøyelsesvæsker. Løvetann er kjent som et mildt styrkemiddel som renser kroppen ved å øke utskillingen av giftstoffer, avfallsstoffer og forurensinger både via leveren og nyrene. Fennikel har i århundrer har vært anvendt som mat, krydder og medisin. Den eteriske oljen i fenikkelfrøene er betennelseshemmende og hjelper å løse opp slim i luftrørenes. Fennikel er et utmerket hjelpemiddel mot snue, hoste og forkjølelse. Jordbærblad er mildt astringerende (sammentrekkende), urindrivende og anses som blodrensende.Ingredienser
Fennikelfrø*, løvetannblad*, jordbærblad*.
*=fra økologisk landbruk.Oppbevares tørt.
Nettovekt: 60 gram.


Informasjonen på dette nettstedet er for pedagogiske formål. Du bør rådføre deg med din lege for spesifikke råd om dine medisinske spørsmål eller forhold.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Helios økologisk base te

  • Varenummer: kb821
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr. 59,-


Related Products

HYLLEBLOMST

HYLLEBLOMST

Økologisk hylleblomst-teAnbefales både som forebyggende og lindrende ved forkjølelse og influensa.Tilberedning: To teskjeer til en kopp te. Hell over kokende va..

kr. 55,-

Fennikel te, økologisk, 15 filterposer

Fennikel te, økologisk, 15 filterposer

Fennikel (Foeniculum vulgare)Fennikel inneholder eterisk olje, fete oljer, protein, flavonoider (bl.a. rutin), kumariner (bl.a. bergapten), steroler, kolin,..

kr. 40,-

MATE TE NORGE SALUS

MATE TE NORGE SALUS

Matete økologisk fra SalusMate te er en koffeinholdig drikk og svært populær i Argentina, Uruguay, Paraguay og store deler av Brasil. Brukt av indianerne som en..

kr. 40,-

YOGI TEA GINGER

YOGI TEA GINGER

Yogi Tea Ginger Ayurvedic blend  kombinerer den fantastiske ingefærroten med sitrongress, lakris, peppermynte og sort pepper og får frem en delikat, varmen..

kr. 57,-

Etikett: løvetann, Taraxacum officinale, Foeniculum vulgare, fenikkelfrø, løvetannblad

Kunder som kjøpte dette kjøpte også

GOJIBÆR SOLTØRKEDE RÅ 250GRAM

GOJIBÆR SOLTØRKEDE RÅ 250GRAM

Premium rå soltørkede gojibær (Andre navn: Bukketorn, Lycium barbarum, Lycium chinense, wolfberry, GOU QI ZI / DI GU PI) Delige superbær, som ..

kr. 124,-

Agavesirup, økologisk, rå. 180 ml

Agavesirup, økologisk, rå. 180 ml

Økologisk agavesirup med lav glykemisk index. Egner seg utmerket om man ønsker å lage sin egen sjokolade, eller i kaker og annet bakverk. Agavesukker er søter..

kr. 54,-

BANAN CHIPS DEKKET MED HONNING (ØKOLOGISK)

BANAN CHIPS DEKKET MED HONNING (ØKOLOGISK)

Økologisk bananchips 200 gram UrtekramØkologisk, rå banan chips, dekket med økologisk kokosolje , økologisk sukker, og økologisk honning. Super godt sunt snop. ..

kr. 30,-

VALNØTTER ØKOLOGISKE NATURELLE

VALNØTTER ØKOLOGISKE NATURELLE

Økologiske valnøtter - Usaltede 100 gram.Ofte er det de enkleste matvarer  som er best for helsen din, og dette er absolutt tilfelle for nøtter, der nature..

kr. 80,-