• Higher living - Golden turmeric krydder te

Higher Living - Golden turmeric økologisk te.

Økologisk krydder-te med  ingefær, lakris, rosenblad og gurkemeie. Gurkemeie inneholder det såkalte mirakelmolekylet curcumin som er et kraftig antioksidant i tillegg til å inneha anti-inflammatoriske egenskaper. Curcumin blir omtalt av mange forskere og kreftleger som et mirakelstoff fordi det har effekt på alle enzymer som forårsaker betennelsetilstander. Aspirin virker til sammenligning kun ved å blokkere ett eneste enzym. Ingefær anses å være velegnet ved fordøyelsessykdommer, spesielt ved oppblåsthet og kvalme.


Relaterte artikler:

Ingefær: Helse, fakta & forskning

Gurkemeie - Superkrydderet med mirakelmolekylet CurcuminIngredienser:

Gurkemeie* 64%, ingefær* 18%, lakris* 15%, roseblader* 3%.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Higher living - Golden turmeric krydder te

  • Varenummer: kb914
  • Tilgjengelighet: 1 på lager
  • kr. 45,-


Related Products

Tilbud 47%

Helios universal urte-te

Helios universal urte-te

Økologisk universal urtete Velsmakende te av et stort antall forskjellige urter fra godkjent økologisk jordbruk. Sitronmelisse: Tradisjonelt blitt brukt til å hele sår, lindre hj..

kr. 33,- kr. 62,-

Yogi Tea - Wellness collection

Yogi Tea - Wellness collection

Yogi tea - Wellness collection 18 teposer Inneholder 3 poser av hver type: Detox, Green Tea Macha Lemon, Immune Support, Women’s Balance, Positive Energy Cranberry Hibiscus og Ging..

kr. 49,-

PEPPERMYNTE 100 GRAM

PEPPERMYNTE 100 GRAM

Peppermynte, urte-te - 100 gram. Peppermynte te med herlig oppfriskende og aromatisk smak. Fin ved forkjølelse eller ond/ sår hals. Noen av urtens egenskaper og virkning er bes..

kr. 75,-

SALVIE 75 GRAM

SALVIE 75 GRAM

Salvie 75 gram. (Salvia officinalis var. purpurea)Salvie er en av de eldste kjente legeplantene og skal vært omtalt på 6000 år gamle leirtavler fra den sumeriske kultur. Arten reg..

kr. 49,-

Etikett: økologisk te, te tilsalgs i Norge, ingefær-te, gurkemei-te

Noen utvalgte varer:

SMINKESPEIL

SMINKESPEIL

Sminkespeil med to sider. En side med forstørrelse (x2) og en som fungerer som standard speil. LIten og hendig, kan taes med om man behøver å ha med seg sminkespeil. Foldes ut og s..

kr. 70,- Ex Tax: kr. 56,-

OREGANO ØKOLOGISK 20 GRAM

OREGANO ØKOLOGISK 20 GRAM

Økologisk oreganoOregano også kalt bergmynte. Bergmynte er en flerårig, 30-60 cm høy urt med kort, krypende jordstengel. Bergmynte er opprinnelig tilhørende i Europa, Mid..

kr. 35,- Ex Tax: kr. 30,-

Steviosa Stevia tabletter 300stk

Steviosa Stevia tabletter 300stk

Stevia tabletter. Sunt alternativ til sukker og kunstige søtningsmidler. Rett fra naturen. Trykk på dispenseren og en tablett tilsvarende en ts kommer ut. Hver eske inneholder 300 ..

kr. 69,- Ex Tax: kr. 60,-

MULTIVITAMIN OG MINERALTILSKUDD

MULTIVITAMIN OG MINERALTILSKUDD

Kloster multi vitamin- og mineraltilskudd. Kloster Multivitamin hjelper deg å danne et godt grunnlag med vitaminer og mineraler som tilskudd til et litt sunnere og variert kosthold..

kr. 139,- Ex Tax: kr. 121,-