Kjøpsbetingelser

KJØPSPROSESSEN

Du kan velge å registrere konto, logge inn eller gjennomføre kjøpet uten konto. Fordelen med å registrere konto er at du har tilgang til kjøpshistoriikk m.m. 


Betalingsbetingelser

Kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. I Kostholdsbutikken kan du betale med paypal, Visa, Mastercard, eller fra nettbanken din. Alle priser er oppgitt i Norske kroner (NOK) inkludert mva, om ikke annet er spesifisert.


Ønsker du å betale direkte fra nettbanken din?

I kassen så velger du "Bankoverføring" Noter summen og betal i nettbanken din til konto nr. 3411.36.75588. Husk å merk med navn, eller epost. Med en gang betalingen din er registrert sendes varene avgårde. All nødvendig informasjon fremkommer i løpet av kjøpsprosessen.

Kundens plikter

Den som er registrert som kunde er ansvarlig for betaling av bestilte varer levert i henhold til  vilkår. Kunden er ansvarlig for å oppgi korrekt postadresse.


Retur

Returrett gjelder innen 14 dager forutsett av varen er uåpnet. Returporto betales av kjøper. Kostholdsbutikken henter ikke ut returpost som er sendt uten betalt porto. Dersom pakken er skadet under frakten kontakt oss og i kan være behjelpelig med å kontakte Posten for å kartlegge skaden. 


Personvern

Din sikkerhet og trygghet er viktig for oss. Vår behandling av personopplysninger er regulert av personvernsloven. Kostholdsbutikken  kan bruke dine personopplysninger til å sende deg informasjon om våre tjenester, tilbud og nyheter. Kontakt oss dersom du ikke ønsker denne informasjonen. Se vår side for personvern og sikkerhet for mer info.


Taushetsplikt

Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen vilkår til å spres videre til utenforstående.


Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Videre tar vi imidlertid forbehold om at skrivefeil i tekst, pris og annen informasjon på våre nettsider kan forekomme.


Affiliates

Ønsker du å tjene litt ekstra på å ha reklame på din blogg, eller nettsted? Da kan du bli med i kostholdsbutikkens partner program. Du får da opptil 10% av salg generert av trafikk fra ditt nettsted.

Hvem kan bruke tjenesten
Tjenesten kan benyttes av privatpersoner og firma med leverings- og betalingsadresse i Norge. Ingen kan ha mer enn en konto, dette gjelder også dersom din konto har blitt stengt. Når en kunde klikker seg inn på kostholdsbutikken gjennom din link, vil du opptjene opptil 10% fra salget. For at du skal kunne motta bonus, kreves det at kunden klikker på en link som inneholder din personlige kode.

Uttak av bonus
Opptjent og godkjent bonus kan overføres direkte til din norske bankkonto når gjeldende minstebeløp (100 kr.) er oppnådd eller brukes til å bestille produkter via kostholdsbutikken.no sine nettsider. Overføring til bankkonto skjer kun til norske bankkontoer og du er selv ansvarlig for å holde informasjon om din bankkonto oppdatert hos oss. Kostholdsbutikken kan ikke lastes for utbetaling til feil konto. Dersom det er mistanke om misbruk, kan bekreftet bonus holdes tilbake inntil endelig bekreftelse, eller avkreftelse foreligger. Opptjent bonus kan ikke flyttes/overføres til andre kontoer.

Varighet på opptjent bonus
Opptjent bonus har en varighet på 2 år fra tidspunktet det blir bekreftet. Opptjent bonus som ikke benyttes i løpet av 2 år kan bli slettet.

Force Majeure
Kostholdsbutikken.no er ikke ansvarlig for situasjoner, utenfor vår kontroll, som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser. Vi er ikke ansvarlig for feil, mangler eller andre problemer i tekniske løsninger som ligger utenfor vår kontroll. Kostholdsbutikken vil også påberope seg Force Majeure ved eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter.

Forholdet til tilknyttede nettsider
En rekke nettsider er tilknyttet Kostholdsbutikken slik som blogger, kataloger og andre nettsider. Kostholdsbutikken.no har ikke ansvar for innholdet, varer, tjenester, tilbud eller informasjon kommunisert av de tilknyttede nettstedene.

Skatt
Du er selv ansvarlig for å betale skatt av inntekten din. Tjener du mindre enn 50.000 i løpet av et år? Da kan du bestille frikort. Husk å sjekk med ditt lokale skattekontor om det er noe du lurer på.

Opphavsrett
Ved bruk av denne tjenesten erkjenner du at opphavsretten til alt innhold på dette nettstedet - foruten eksterne bedrifters logoer og varemerker - tilhører Kostholdsbutikken ved LabLogic Larsen, org.nr. 913035704, om ikke annet er oppgitt.


REGISTRER DEG SOM PARTNER HER