BlogStevia - Det naturlige søtningsmiddeletStevia blir mer og mer populært og ikke uten grunn. Stevia brukes som sukkererstatning og er perfekt for de som lider av diabetes, for lavt blodsukker eller soppinfeksjon. Les mer om det naturlige søtningsmiddelet her.

Giftig innpakning - Hvor er de ansvarlige?Man skulle tro at om det var påvist at innpakning lekker skadelige stoffer, at slikt ville bli tatt på dypeste alvor av mattilsyn og myndigheter, og stoppet så raskt det lot seg gjøre? Det er IKKE tilfellet! I Norge lekker innpakning og emballasje ut giftige hormonforstyrrende stoffer, og har gjort det i årevis. Les mer her..

Peppermynte - Et godt hjelpemiddel ved forkjølelse og dårlig mageHar du drukket en kopp varm peppermynte te? Da har du sannsynligvis merket den godgjørende  effekten urten har på kroppen. Peppermynte har en merkbar forfriskende og kjølende  effekt.

Tendensen til å skjule ingrediensen - Har vi ikke rett til å vite hva maten inneholder?Samlebetegnelser, syntetisk mat som blir merket som "naturlig", vann som blir sprøytet inn i maten, giftig emballasje. Hvor skal dette ende? Og hvorfor har ikke vi rett til å vite nøyaktig hva produktene inneholder?

Stevia vs. AspartamBlant alternative søtningsmidler finnes en rekke produkter. Noen kunstige og noen naturlige. Hva bør du velge? I denne artikkelen ser vi på stevia og aspartam, fordeler og ulemper.

Brenneslens fantastiske egenskaperDe fleste kjenner til brennesle, men visste du at den er en urt med kraftige blodrensende egenskaper og tradisjonelt blitt brukt som styrkemiddel? Les mer om den interessante brenneslen i denne artikkelen.

Gurkemeie - Superkrydderet med mirakelmolekylet CurcuminGurkemeie. Krydder eller medisin? Hvorfor fascinerer gurkemeie forskere verden over?  Les mer om superkrydderet med mirakelmolekylet curcumin.

Mattilsynet, på folket eller storkapitalens side?Mattilsynet ble opprettet som eget forvaltningsorgan desember 2002. Tilsynet skal fremme god matkvalitet, redelig produksjon og omsetning, men gjør de egentlig det? Hvordan disponerer Mattilsynet ressursene sine og hvilket mål jobber de mot? I denne artikkelen tar vi mattilsynet i nærmere øyesyn.

Chaga: Naturens kraftigste anitoksidant?Chaga, ofte beskrevet som naturens kraftigste antioksidant og som kongen blant medisinske sopper. Chaga går også under navnet kreftkjuke og er en sjelden sopp som vokser på bjørk.

Kamilleblomstens velgjørende egenskaperEr du en av dem som har oppdaget at en kopp med kamille-te om kvelden gjør at du lettere faller i søvn? Det er du ikke alene om. I hele verden drikkes det over en million kopper med kamillete hver dag, og med god grunn. Populariteten til kamille skyldes at folk merker planten har en velgjørende virkning og at en kopp kamille faktisk smaker veldig godt!

Viser {start} til {end} av {total} ({pages} sider)