Utsolgt
  • Magnesium tabletter

Magnesium 300mg - 90 kapsler

Natures Sunshine magnesium kosttilskudd i kapsler. Magnesium er et viktig mineral for forbrenning av karbohydrater, signaloverføring i nervesystemet og regulering av muskelaktivitet. Lider du av magnesiummangel? Studier har vist at mange har for lavt inntak av magnesium. Noe som kan få uheldige konsekvenser. Tegn på at kroppen mangler magnesium kan være tap av matlyst, slapphet, kvalme, muskelspenninger og kramper, samt unormal hjerterytme. Alvorlig magnesiummangel kan føre til at kroppen får for lavt nivå av kalium og kalsium.

Magnesium inngår i mer enn 300 forskjellige kroppslige prosesser, blant annet proteinsyntese, cellevekst og reproduksjon. Magnesium spiller i tillegg en viktig rolle i omsetting av glukose og insulin.  Oppfordringen av eksperter er derfor å sørge for å få i seg nok magnesium. Natures Sunshine magnesium er en ypperlig tilskudd dersom du ønsker å unngå magnesiummangel.Anbefalt dosering: 1 til 2 kapsler i døgnet. Tas med måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Lagres tørt i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ingredienser
Magnesiumoksid, kapsel (gelatin), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, cellulose, silisiumdioksid), magnesiumbisglysinat, brokkolipulver (Brassica oleracea var italica), maltodekstrin, gulrotpulver (Daucus carota), rødbetpulver (Beta vulgaris), rosmarinbladpulver (Rosmarinus officinalis), tomatpulver (Solanum lycopersicum), gurkemeiepulver (Curcuma longa), kålpulver (Brassica oleracea var capitata), sitrusbioflavonoider.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Magnesium tabletter

  • Varenummer: kb825
  • Tilgjengelighet: 2-3 dager
  • kr. 190,-


Related Products

Tilbud 26%

Salus floradix vitamin- og jerntabletter

Salus floradix vitamin- og jerntabletter

Salus Floradix 50 tabletter.  Med vitamin B1, B2, niacin, B6, B9, B12, vitamin C, folsyre, jern og urteekstrakter.Floradix Tabletter er en ernæringsmessig supplement til mat s..

kr. 140,- kr. 190,-

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

Velsmakende D-vitamindråper fra en sunn og ren kilde. Solskinnsvitaminet D øker utnyttelsen av kalsium i hele kroppen, fremmer et sunt hjerte- og karsystem, er godt for skjelet..

kr. 139,-

MULTIVITAMIN OG MINERALTILSKUDD

MULTIVITAMIN OG MINERALTILSKUDD

Kloster multi vitamin- og mineraltilskudd. Kloster Multivitamin hjelper deg å danne et godt grunnlag med vitaminer og mineraler som tilskudd til et litt sunnere og variert kosthold..

kr. 139,-

Utsolgt

Biopharma vitamin K2

Biopharma vitamin K2

K2-vitamin - Bra for benbyggingen. K2 vitamin bidrar til normal benbygning og til normal blodkoagulering. Produsert i Norge. Forskning fra Universitetet i Oslo har vist at vitamine..

kr. 97,-

Etikett: magnesium, magnesiumtilskudd, mineraler

Noen utvalgte varer:

YOGI TEA - DETOX

YOGI TEA - DETOX

Økologisk detox te.Te med sitrongress, løvetann, ingefær og peppermynte for å nevne noe. En nydelig te som kombinerer mild, bitter løvetann med søt lakris og skarp ingefær med et h..

kr. 39,- kr. 45,- Ex Tax: kr. 34,-

COVERA ANSIKTS/ OG KROPPSKREM 125ML

COVERA ANSIKTS/ OG KROPPSKREM 125ML

CoVera ansikts- og kroppskrem (125 ml) er en økologisk krem med naturlige ingredienser (kokosolje, Aloe Vera og Sheabutter), og er helt fri for parabener. Den er næringsrik, ..

kr. 259,- Ex Tax: kr. 207,-

Thaikrydder økologisk Urtekram

Thaikrydder økologisk Urtekram

Urtekram thaikrydder økologisk 80 gram.Tilbud. Datovare. Best før: 06.02.2019. Dette er best før dato, ikke siste forbruksdag. Stor boks. Husk, du kan ikke bestille flere enn det s..

kr. 10,- kr. 50,- Ex Tax: kr. 9,-

ALOE VERA BODYLOTION 200ML

ALOE VERA BODYLOTION 200ML

Body Lotion Aloe Vera 200 ml La huden din bli myk og smidig med forfriskende Aloe Vera Body Lotion. Den høye andelen av Aloe Vera gir intensiv fuktighet; mandelolje, oliven..

kr. 150,- Ex Tax: kr. 120,-