Utsolgt
  • Magnesium tabletter

Magnesium 300mg - 90 kapsler

Natures Sunshine magnesium kosttilskudd i kapsler. Magnesium er et viktig mineral for forbrenning av karbohydrater, signaloverføring i nervesystemet og regulering av muskelaktivitet. Lider du av magnesiummangel? Studier har vist at mange har for lavt inntak av magnesium. Noe som kan få uheldige konsekvenser. Tegn på at kroppen mangler magnesium kan være tap av matlyst, slapphet, kvalme, muskelspenninger og kramper, samt unormal hjerterytme. Alvorlig magnesiummangel kan føre til at kroppen får for lavt nivå av kalium og kalsium.

Magnesium inngår i mer enn 300 forskjellige kroppslige prosesser, blant annet proteinsyntese, cellevekst og reproduksjon. Magnesium spiller i tillegg en viktig rolle i omsetting av glukose og insulin.  Oppfordringen av eksperter er derfor å sørge for å få i seg nok magnesium. Natures Sunshine magnesium er en ypperlig tilskudd dersom du ønsker å unngå magnesiummangel.Anbefalt dosering: 1 til 2 kapsler i døgnet. Tas med måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Lagres tørt i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ingredienser
Magnesiumoksid, kapsel (gelatin), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, cellulose, silisiumdioksid), magnesiumbisglysinat, brokkolipulver (Brassica oleracea var italica), maltodekstrin, gulrotpulver (Daucus carota), rødbetpulver (Beta vulgaris), rosmarinbladpulver (Rosmarinus officinalis), tomatpulver (Solanum lycopersicum), gurkemeiepulver (Curcuma longa), kålpulver (Brassica oleracea var capitata), sitrusbioflavonoider.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Magnesium tabletter

  • Varenummer: kb825
  • Tilgjengelighet: 2-3 dager
NOK
  • .190

    kr. 190,-


Related Products

Utsolgt

MSM pulver 250 gram

MSM pulver 250 gram

Rent MSM pulver 250 gram (Vitenskapelig navn: metylsulfonylmetan) MSM (metylsulfonylmetan) er en naturlig og organisk svovelkilde.Svovel er blant de viktigste grunnstoffene k..

kr. 138,-

Floradix Flytende mineraltilskudd - Magnesium 250 ml

Floradix Flytende mineraltilskudd - Magnesium 250 ml

Floradix Magnesium (Saludynam) er et flytende kosttilskudd. Magnesium er et av de viktigste mineralene i kroppen, det er involvert i mer enn 300 biokjemiske reaksjoner. Magnesium h..

kr. 140,-

MULTIVITAMIN OG MINERALTILSKUDD

MULTIVITAMIN OG MINERALTILSKUDD

Kloster multi vitamin- og mineraltilskudd. Kloster Multivitamin hjelper deg å danne et godt grunnlag med vitaminer og mineraler som tilskudd til et litt sunnere og variert kosthold..

kr. 139,-

Tilbud 35%

Acerola naturlig vitamin C

Acerola naturlig vitamin C

Acerola - Svært rik på C-vitamin Verdens høyeste C-vitamininnhold? Acerola er kjent for et meget høyt vitamin C innhold. 10 ml daglig er nok til å dekke dagsbehovet for C-vita..

kr. 98,- kr. 150,-

Etikett: magnesium, magnesiumtilskudd, mineraler

Noen utvalgte varer:

MACADAMIANØTTER ØKOLOGISKE 150 GRAM

MACADAMIANØTTER ØKOLOGISKE 150 GRAM

Macadamianøtter med havsalt 150 gramDeilig kremet smak, myk og smøraktig. Brukes gjerne i bakverk og desserter. Inneholder mye fett, lite protein. Gunstig enumettet fett. Inneholde..

kr. 119,- Ex Tax: kr. 103,-

RIS TIL FULLKORNSGRØT - ØKOLOGISK 1 kg

RIS TIL FULLKORNSGRØT - ØKOLOGISK 1 kg

Økologisk fullkornsris til grøtLag deilig grøt med god samvittighet. 100% fullkorn, økologisk dyrket. At risen er fullkorn betyr at skall og kime er beholdt, noe som igjen betyr en..

kr. 58,- Ex Tax: kr. 50,-

Pistasjnøtter økologiske uten skall

Pistasjnøtter økologiske uten skall

Pistasjnøtter 250 gram. Økologiske pistasjnøtter usaltede og uten skall av merket Manna. Pistasjnøtter har høyt innhold av sunne antioksidanter som betakaroten og vitamin E, som hj..

kr. 218,- kr. 259,- Ex Tax: kr. 190,-

APPELSINOLJE ØKOLOGISK 10 ML.

APPELSINOLJE ØKOLOGISK 10 ML.

Appelsinolje 10ml - Økologisk Tilbud. Datovare. Best før april 2019.Forfriskende appelsinolje utvunnet fra skallet og fruktveggen til appelsiner. Brukes som smakstilsetning ved ..

kr. 20,- kr. 89,- Ex Tax: kr. 17,-