• Jod tilskudd - Berthelsen 180 tabletter

Berthelsen JOD tilskudd - Kognitiv funksjon.

Berthelsen vegetabilsk jod er et naturlig jod-tilskudd som støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Tilskuddet bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og til skjoldbruskkjertelens funksjon. Jod er viktig for hjernens utvikling hos barn og mangel på jod har vist seg å kunne redusere IQ og skoleprestasjoner. Særlig gravide og ammende bør være påpasselige med få i seg nok jod. Forskning har også vist at gravide i Norge får for lite jod i seg via kosten enn det som er anbefalt. Jod er nødvendig for at kroppen skal kunne lage visse hormoner som er viktige for normal vekst og for utviklingen av sentralnervesystemet.


Hva skjer hvis man får i seg for lite jod?

Får man for lite jod vil skjoldbruskkjertelen jobbe på høygir for å prøve å produsere nok hormoner. Dermed kan kjertelen vokse og utvikle seg til det som på fagspråket kalles struma. Ved vedvarende jod-mangel vil det produseres for lite thyroid-hormoner som igjen kan føre til tilstanden hypotyreose. Jodmangel er særlig alvorlig for gravide og ammende, siden fosteret også vil få i seg for lite jod. Jodmangel hos barnet kan føre til at utviklingen av nervesystemet blir hemmet.


Anbefalt bruk: 1 tablett daglig.

Innhold pr. døgndose 1 tablett):
Jod 225mg


Ingredienser
Kaliumiodid, fyllemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose), overflatebehandlingsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalter av fettsyrer, glycerol).


Anbefales ikke ved overfølsomhet overfor noen av innholdstoffene. Ikke til barn under 3 år. Skal ikke brukes av de med skjoldbruskkjertel dysfunksjon eller overfølsomhet for jod


Oppbevares i romtemperatur.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Jod tilskudd - Berthelsen 180 tabletter

  • Varenummer: kb615
  • Tilgjengelighet: 3 på lager
NOK
  • .175

    kr. 175,-


Related Products

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

Velsmakende D-vitamindråper fra en sunn og ren kilde. Solskinnsvitaminet D øker utnyttelsen av kalsium i hele kroppen, fremmer et sunt hjerte- og karsystem, er godt for skjelet..

kr. 138,-

URBASE - BASISK MINERALTILSKUDD

URBASE - BASISK MINERALTILSKUDD

Basisk kalsium/magnesium tilskudd TIlfører en god balanse av magnesium, kalsium, kalium, natrium og karbonater, som alle har en gunstig basegivende effekt. Magnesium bidr..

kr. 369,-

BITTERSTERN - URTETINKTUR

BITTERSTERN - URTETINKTUR

BITTERSTERN - URTETINKTUR 10 MLBitterstern er en bredspektret og kraftig urte-tinktur bestående av 17 forskjellige urter. Viden kjent og anbefalt av terapauter for sine mange gode ..

kr. 98,-

Magnesium tilskudd

Magnesium tilskudd

Kloster magnesium tilskudd 60 tabletter Kroppen din trenger magnesium for å fungere skikkelig. Det er et viktig mineral som deltar i de aller fleste kjemiske prosessene i..

kr. 119,-

Etikett: jod, iodine, Jod tilskudd, Berthelsen

Noen utvalgte varer:

TACO SPICE MIX

TACO SPICE MIX

Tacokrydder - Urtekram spice mix 70 gram Meksikansk taco kryddermiks. Endelig kan du lage økologisk taco. Denne krydder miksen er laget av kun naturlige og økologiske ingredienser..

kr. 29,- kr. 58,- Ex Tax: kr. 25,-

Olivenolje økologisk ekstra jomfru

Olivenolje økologisk ekstra jomfru

Crudigkno oljivenolje ekstra jomfru, 500 ml.En enestående og smakfull extra virgin olivenolje med perfekt bitterhet. Lys delikat smak Olivenolje av førsteklasses kvalitet. Passer g..

kr. 89,- Ex Tax: kr. 77,-

Tahini sesamsmør

Tahini sesamsmør

Tahini sesamsmør - økologisk. Unik allsidig krem av sesamfrø. Næringsrik. Brukes som pålegg på brød, i asiatiske retter, dip og sauser. Ingredienser:Sesamfrø*.* - fra sertifisert ø..

kr. 55,- Ex Tax: kr. 48,-

Acerola naturlig vitamin C

Acerola naturlig vitamin C

Acerola - Svært rik på C-vitamin Verdens høyeste C-vitamininnhold? Acerola er kjent for et meget høyt vitamin C innhold. 10 ml daglig er nok til å dekke dagsbehovet for C-vita..

kr. 98,- kr. 150,- Ex Tax: kr. 85,-