Naturlig, økologisk, smaker fantastisk!


70% premium mørk organisk sjokolade. Det enkle er ofte det beste: Kakaomasse, rørsukker og kakaosmør. Helt uten tilsetningsstoffer og med en himmelsk smak. Det er ikke uten grunn at vi har tatt denne inn i kostholdsbutikken. Laget av Arriba kakaobønner, denne  edle bønnen dyrkes av små landbruksorganisasjoner i Ecuadors regnskoger, hvor kakaoen har sin opprinnelse. Arriba-bønnen gir sjokoladen dens unike aroma.

Historien om sjokolade begynte for flere tusen år siden, i sentralamerika - nærmere bestemt blant Maya-indianerne. Kakaobønnen fikk nærmest guddommelig status blant både Maya-folket og Aztekerne. Sjokoladen kom til Europa på 1500-tallet og ble senere svært populær. Kakaobønnen var svært verdifull og ble benyttet både som betalingsmiddel og i religiøse seremonier.

Innhold:

Kakaomasse*, rå rørsukker*, kakaosmør*.

Minst 70% kakao

Fra organisk jordbruk,

sertifisert av DE-ÖKO-013

Debio godkjent
Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

SJOKOLADE 70% MØRK ORGANISK

  • Varenummer: 400
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr. 45,-


Related Products

ØKOLOGISK KAKAOPULVER 250 GRAM
-22 %

ØKOLOGISK KAKAOPULVER 250 GRAM

Økologisk kakaopulver 250 gram.Økologisk kakaopulver proppfull av vitaminer og mineraler og med et lavt fettinnhold. Kakaopulveret har lite fett siden det lage..

kr. 69,- kr. 89,-

KOKOSBLOMSTSUKKER, 280 GR. ØKOLOGISK

KOKOSBLOMSTSUKKER, 280 GR. ØKOLOGISK

Uraffinert, naturlig kokosblomstsukker. Økologisk kokosblomstsukker fra Indonesia. Kokosblomstsukkeret har en rik, god  og sammensatt smak og er og..

kr. 44,-

Agavesirup, økologisk, rå. 180 ml

Agavesirup, økologisk, rå. 180 ml

Økologisk agavesirup med lav glykemisk index. Egner seg utmerket om man ønsker å lage sin egen sjokolade, eller i kaker og annet bakverk. Agavesukker er søter..

kr. 54,-

LAKRISROTPULVER ØKOLOGISK 125 GRAM

LAKRISROTPULVER ØKOLOGISK 125 GRAM

Ekte økologisk lakrispulver. Lakrisrot er en flerårig halvbusk eller staude som blir 50-150 cm høy. Lakrisrot er viltvoksende i Sør- og Øst-Europa og i Vest-Asi..

kr. 69,-

Etikett: sjokolade, økologisk, Soma, snop, mørk sjokolade, kakaoprodukter

Kunder som kjøpte dette kjøpte også

KAKAOBØNNER ØKOLOGISKE 250 gr.

KAKAOBØNNER ØKOLOGISKE 250 gr.

Rå økologiske og fairtrade Criollo kakaobønner*, hele med skall. De kan spises som de er eller dypp de først i litt Yaconsirup eller honning! De kan knuses o..

kr. 77,- kr. 89,-

ALOE VERA BODYLOTION 200ML

ALOE VERA BODYLOTION 200ML

Body Lotion Aloe Vera 200 ml La huden din bli myk og smidig med forfriskende Aloe Vera Body Lotion. Den høye andelen av Aloe Vera gir intensiv fuktighet..

kr. 150,-

Alpenkraft bon bon - Drops. God mot sår hals

Alpenkraft bon bon - Drops. God mot sår hals

Alpenkraft-bonbon. Drops god mot hoste og sår hals. Pleie av halsen enten i form av drops, te eller ekstrakt er viktig i den kalde sesongen. God og velsmake..

kr. 35,-

COVERA ANSIKTS/ OG KROPPSKREM 125ML

COVERA ANSIKTS/ OG KROPPSKREM 125ML

CoVera ansikts- og kroppskrem (125 ml) er en økologisk krem med naturlige ingredienser (kokosolje, Aloe Vera og Sheabutter), og er helt fri for parabener. D..

kr. 259,-