• LAKRISROTPULVER ØKOLOGISK 125 GRAM

Ekte økologisk lakrispulver.

Lakrisrot er en flerårig halvbusk eller staude som blir 50-150 cm høy. Lakrisrot er viltvoksende i Sør- og Øst-Europa og i Vest-Asia. Lakrisrot en av de eldste medisinplantene som er kjent. I Tut-ankh-Amons grav ble det funnet store mengder lakrisrot og ut fra det vi vet skal lakrisrot vært flittig brukt i gamle Egypt. Roten har vært brukt som fordøyelsesfremmende og slimløsende middel.


I kinesisk urtemedisin er lakrisrot mye brukt. Roten anses for å være en søt og mild urt som hjelper å regulere magefunksjonen, styrke vitalenergien(chi), stimulere milten og harmonisere urteblandingene den tilsettes. Lakrisproduktene, slik som godteri og lignende man får kjøpt i ordinære daglivarer er som regel ikke ekte lakrisrotpulver, men billige kunstige etterligninger. Pulveret kan brukes til å lage hjemmelaget sjokolade med ekte lakrissmak, eller til andre søte godterier, til te, eller til fremstilling av likør.


Ingredienser:

Økologisk lakrisrotpulver.

Nettovekt: 125 gram.

Sertifisert GB-ORG-05


Vitenskapelig navn: Glycyrrhiza glabraLakrisrot antas som trygg å bruke i moderat dosering. Lakrisrot bør imidlertid ikke gis til personer med høyt blodtrykk eller som har alvorlige lever- og nyresykdommer.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

LAKRISROTPULVER ØKOLOGISK 125 GRAM

  • Varenummer: kb803
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr. 69,-


Related Products

KAKAOSMØR - ØKOLOGISK 250 GRAM

KAKAOSMØR - ØKOLOGISK 250 GRAM

Rå, økologisk kakaosmør 250 gram. Lag din egen sunne sjokolade med økologisk ingredienser. Slipp unna alle kunstige tilsetningsstoffer og merkelige aromatilset..

kr. 94,-

KAKAOBITER (NIBS) 250 GRAM

KAKAOBITER (NIBS) 250 GRAM

Økologisk kakaonibs 250 gram Økologiske og fairtrade kakaonibs av rå Criollo kakaobønner. Nibs er tørkede kakaobønner som er brukket i små biter. De kan spises..

kr. 79,-

ECUADOR 70% MØRK SJOKOLADE ESPRESSO & KARAMELL

ECUADOR 70% MØRK SJOKOLADE ESPRESSO & KARAMELL

Mørk sjokolade med deilig smak av espresso og karamell. 100% økologisk og helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Smaker helt nydelig, men med mindre sukker og m..

kr. 45,-

KAKAOBØNNER ØKOLOGISKE 250 gr.
-13 %

KAKAOBØNNER ØKOLOGISKE 250 gr.

Rå økologiske og fairtrade Criollo kakaobønner*, hele med skall. De kan spises som de er eller dypp de først i litt Yaconsirup eller honning! De kan knuses o..

kr. 77,- kr. 89,-

Etikett: Glycyrrhiza glabra, økologisk lakrispulver.ekte lakrispulver

Kunder som kjøpte dette kjøpte også

SJOKOLADE 70% MØRK ORGANISK

SJOKOLADE 70% MØRK ORGANISK

Naturlig, økologisk, smaker fantastisk!70% premium mørk organisk sjokolade. Det enkle er ofte det beste: Kakaomasse, rørsukker og kakaosmør. Helt uten tilse..

kr. 45,-

ØKOLOGISK KAKAOPULVER 250 GRAM

ØKOLOGISK KAKAOPULVER 250 GRAM

Økologisk kakaopulver 250 gram.Økologisk kakaopulver proppfull av vitaminer og mineraler og med et lavt fettinnhold. Kakaopulveret har lite fett siden det lage..

kr. 69,- kr. 89,-

KOKOSBLOMSTSUKKER, 280 GR. ØKOLOGISK

KOKOSBLOMSTSUKKER, 280 GR. ØKOLOGISK

Uraffinert, naturlig kokosblomstsukker. Økologisk kokosblomstsukker fra Indonesia. Kokosblomstsukkeret har en rik, god  og sammensatt smak og er og..

kr. 44,-

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

Velsmakende D-vitamindråper fra en sunn og ren kilde. Solskinnsvitaminet D øker utnyttelsen av kalsium i hele kroppen, fremmer et sunt hjerte- og karsystem,..

kr. 139,-