• ECUADOR 70% MØRK SJOKOLADE HASSELNØTT

Mørk sjokolade med sunne hasselnøtter. Den edle og aromatiske Arriba-bønnen fra Ecuadors regnskoger, i herlig forening med røstede hasselnøtter, gir en knasende god smaksopplevelse. 100% økologisk og helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Smaker helt nydelig, men med mindre sukker og mer kakao enn man vanligvis får kjøpt i butikken.

Mørk sjokolade er full av næringsstoffer som kan påvirke helsen din positivt. Kakao er laget fra frø av kakaotreet, og er det en av de beste kildene til antioksidanter på planeten. Studier viser at mørk sjokolade (ikke den som er fulladet av sukker) kan forbedre helsen og redusere risikoen for hjertesykdom.

Mørk kvalitetsjokoladen med høyt kakaoinnhold (som denne), er faktisk ganske næringsrik, og inneholder løselige fiber, mineraler, jern, kobber, mangan, kalium, fosfor, sink og selen.

Perfekt sjokolade for de som er litt opptatt av helsen, men har lyst på noe godt.


Ingredienser:

Kakaomasse*, rårørsukker*, kakaosmør*.12% hakkede hasselnøtter*,mørfett*. Minst 70% kakaoinnhold.

*Fra økologisk jordbruk, sertifisert av DE-ÖKO-013.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

ECUADOR 70% MØRK SJOKOLADE HASSELNØTT

  • Varenummer: 396
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • kr. 39,-


Related Products

KAKAOBØNNER ØKOLOGISKE 250 gr.
-13 %

KAKAOBØNNER ØKOLOGISKE 250 gr.

Rå økologiske og fairtrade Criollo kakaobønner*, hele med skall. De kan spises som de er eller dypp de først i litt Yaconsirup eller honning! De kan knuses o..

kr. 77,- kr. 89,-

Yacon sirup - økologisk 330 gram
-12 %

Yacon sirup - økologisk 330 gram

Økologisk yaconsirup 330 gram Som omtalt på Dr. Oz! Yacon sirup er et søtningsmiddel utvunnet fra Yacon planten  som vokser høyt oppe i Andesfjellene. Vå..

kr. 109,- kr. 124,-

Agavesirup, økologisk, rå. 180 ml

Agavesirup, økologisk, rå. 180 ml

Økologisk agavesirup med lav glykemisk index. Egner seg utmerket om man ønsker å lage sin egen sjokolade, eller i kaker og annet bakverk. Agavesukker er søter..

kr. 54,-

KAKAOBITER (NIBS) 250 GRAM

KAKAOBITER (NIBS) 250 GRAM

Økologisk kakaonibs 250 gram Økologiske og fairtrade kakaonibs av rå Criollo kakaobønner. Nibs er tørkede kakaobønner som er brukket i små biter. De kan spises..

kr. 79,-

Etikett: sjokolade, mørk sjokolade, organisk sjokolade, fairtrade, helsekost, Ecuador sjokolade, hasselnøtter, kakaoprodukter, snop

Kunder som kjøpte dette kjøpte også

SJOKOLADE 70% MØRK ORGANISK

SJOKOLADE 70% MØRK ORGANISK

Naturlig, økologisk, smaker fantastisk!70% premium mørk organisk sjokolade. Det enkle er ofte det beste: Kakaomasse, rørsukker og kakaosmør. Helt uten tilse..

kr. 45,-

ALOE VERA BODYLOTION 200ML

ALOE VERA BODYLOTION 200ML

Body Lotion Aloe Vera 200 ml La huden din bli myk og smidig med forfriskende Aloe Vera Body Lotion. Den høye andelen av Aloe Vera gir intensiv fuktighet..

kr. 150,-

Alpenkraft bon bon - Drops. God mot sår hals

Alpenkraft bon bon - Drops. God mot sår hals

Alpenkraft-bonbon. Drops god mot hoste og sår hals. Pleie av halsen enten i form av drops, te eller ekstrakt er viktig i den kalde sesongen. God og velsmake..

kr. 35,-

COVERA ANSIKTS/ OG KROPPSKREM 125ML

COVERA ANSIKTS/ OG KROPPSKREM 125ML

CoVera ansikts- og kroppskrem (125 ml) er en økologisk krem med naturlige ingredienser (kokosolje, Aloe Vera og Sheabutter), og er helt fri for parabener. D..

kr. 259,-