Utsolgt
  • Helios økologisk base te

Helios base te

Beklager, utsolgt!

Base te som hjelper kroppen til å nøytralisere sure stoffskifteprodukter og rense ut avfallstoffer. Inneholder løvetannblad. Løvetann har har vært brukt tradisjonelt i folkemedisinen både i Europa og blant nordamerikanske indianere. Løvetann har blitt brukt mot blant annet tannpine, halsbrann og som et beroligende og styrkende middel. I Europa har løvetann blitt brukt for å lindre giktsmerter og som et middel mot dårlig fordøyelse. Løvetann inneholder bitre stoffer som stimulerer den første fasen av fordøyelsen ved å fremme appetitt og øke utskillingen av magesyre og andre fordøyelsesvæsker. Løvetann er kjent som et mildt styrkemiddel som renser kroppen ved å øke utskillingen av giftstoffer, avfallsstoffer og forurensinger både via leveren og nyrene. Fennikel har i århundrer har vært anvendt som mat, krydder og medisin. Den eteriske oljen i fenikkelfrøene er betennelseshemmende og hjelper å løse opp slim i luftrørenes. Fennikel er et utmerket hjelpemiddel mot snue, hoste og forkjølelse. Jordbærblad er mildt astringerende (sammentrekkende), urindrivende og anses som blodrensende.Ingredienser
Fennikelfrø*, løvetannblad*, jordbærblad*.
*=fra økologisk landbruk.Oppbevares tørt.
Nettovekt: 60 gram.


Informasjonen på dette nettstedet er for pedagogiske formål. Du bør rådføre deg med din lege for spesifikke råd om dine medisinske spørsmål eller forhold.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Helios økologisk base te

  • Varenummer: kb821
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • kr. 59,-


Related Products

Yogi tea Women's energy

Yogi tea Women's energy

Yogi tea Women's energy - Fruktig - kraftig - inspirerende. En delikat te med hibiskus, bringebærblad, peppermynte, kanel, kardemomme og ingefær. Frisk og fruktig smak med kun de b..

kr. 45,-

Tilbud 59%

Utsolgt

HELIOS PEPPERMYNTE TE 20 POSER

HELIOS PEPPERMYNTE TE 20 POSER

Beklgaer. Utsolgt!Økologisk og biodynamisk peppermynte te med herlig oppfriskende og aromatisk smak. Fin ved forkjølelse eller ond/ sår hals. Noen av urtens egenskaper og virkn..

kr. 20,- kr. 49,-

Tilbud 13%

YOGI TEA - DETOX

YOGI TEA - DETOX

Økologisk detox te.Te med sitrongress, løvetann, ingefær og peppermynte for å nevne noe. En nydelig te som kombinerer mild, bitter løvetann med søt lakris og skarp ingefær med et h..

kr. 39,- kr. 45,-

Utsolgt

Brennesle - Økologisk te 40 gram

Brennesle - Økologisk te 40 gram

Økologisk brenneslete (vitenskapelig navn: Urtica dioica L) Brennesle er en urt med kraftig blodrensende egenskaper. Den driver ut gifter av kroppen ved å løse opp slaggprodukter..

kr. 41,-

Etikett: løvetann, Taraxacum officinale, Foeniculum vulgare, fenikkelfrø, løvetannblad

Noen utvalgte varer:

OREGANO ØKOLOGISK 20 GRAM

OREGANO ØKOLOGISK 20 GRAM

Økologisk oreganoOregano også kalt bergmynte. Bergmynte er en flerårig, 30-60 cm høy urt med kort, krypende jordstengel. Bergmynte er opprinnelig tilhørende i Europa, Mid..

kr. 35,- Ex Tax: kr. 30,-

ØKOLOGISK KAFFE FRA PERU

ØKOLOGISK KAFFE FRA PERU

Ristet og malt økologisk kaffe Dato-tilbud. Best før januar 2019. Kun noen få igjen på lager!Nydelige, ekte økologisk kaffe fra Peru. Kaffe uten rester av sprøytemidler! Kommer ..

kr. 39,- kr. 55,- Ex Tax: kr. 34,-

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

D3 VITAMIN MED SITRONSMAK

Velsmakende D-vitamindråper fra en sunn og ren kilde. Solskinnsvitaminet D øker utnyttelsen av kalsium i hele kroppen, fremmer et sunt hjerte- og karsystem, er godt for skjelet..

kr. 139,- Ex Tax: kr. 121,-

LØVETANNSAFT - ØKOLOGISK 200ML

LØVETANNSAFT - ØKOLOGISK 200ML

Løvetannsaft (Taraxacum officinale).Naturlig ferskpresset løvetannsaft. Løvetann har en lang tradisjon som folkemedisin både i Europa og blant nordamerikanske indianere. Cherokee-i..

kr. 130,- Ex Tax: kr. 113,-