• CELLMATE WOMAN - Free your passion!

Cellmate woman - God for energi og hormonell aktivitet!

Cellmate® Woman er utformet for å gi lindring og støtte for kvinner som lider av mangel på sexlyst / lav libido, som påvirker mange som 1 av 5 yngre kvinner, og opptil 1 av 3 kvinner etter overgangsalderen. Cellmate® Woman er en naturlig og tryggere alternativ til hormonbehandling/ østrogenbehandling.

Det er mange faktorer som kan forårsake eller bidra til tap av libido; som strekker seg fra stress, depresjon, angst, tretthet, fedme og diabetes, og anvendelse av medikamenter som anti-depressiva. Kvinnelig libido er påvirket av en rekke hormoner inkludert østradiol og testosteron; lav østradiol er knyttet til lav opphisselse og nedsatt smøring, og lavt hormonnivå er assosiert med lav libido. Cellmate inneholder et ekstrakt av urten Bukkehornkløver, som lenge har vært brukt til både mat og medisinske formål. Det er standardisert til saponiner i Bukkehornkløver som kalles furostanols, dets unike sammensetning hjelper å løsne noe av bundet hormoner.


Cellmate Woman er laget for å:

 • Reduserer tretthet og utmattelse
 • Gir økt energi og driv
 • Styrker kvinnens hormonbalanse på en naturlig måte
 • Forbedret libido, opphisselse, smøring og seksuell aktivitet
 • Økt mental og fysisk energi

Effekten av å ta Cellmate Woman

De aktive kjønnshormonene i kroppen vår utgjør normalt sett bare 1-2% av den totale mengden kjønnshormoner, det vil si alle aktive og inaktive eller bundne kjønnshormoner. Studier viser at fenusidene i Cellmate Woman frigjør 1-2% av de bundne hormonene, og dermed dobler mengden aktive hormoner. En studie som ble utført på 80 kvinner i alderen 20-49 år viste en signifikant økning av frie/aktive kjønnshormoner, etter 1 og 2 måneders bruk av Cellmate Woman.

Cellmate® Woman er utviklet av professor Paul Clayton, en av verdens ledende eksperter på pharmaco-ernæring. PharmacoNutrition utvikler science-baserte produkter som kombinerer det beste av ernæring med disiplin av farmakologi.

Produktinfo:
 • Består av en unik (patentert) ekstrakt av bukkehornkløver 2, magnesium 3, betain, dong quai 1 – også kjent som kvinnens ginseng - og vitamin K1
 • 30 kapsler a 600 mg (varighet 15 dager)
 • Forventet virkningstid: 2-4 uker ved regelmessig (daglig) inntak
 • Dosering: 2 kapsler daglig – tas med vann i forbindelse med kveldsmat


Innhold:

Bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum) ekstrakt (Libifem®), magnesiumoksid, betain, fyllstoff (inulin), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat, magnesiumstearat), dong quai (Angelica sinensis), vitamin K.

Innhold per anbefalt døgndose:

600 mg standardisert bukkehornkløver-ekstrakt, herav 300 mg fenusider

210 mg magnesium (56% DRI*)

210 mg betain

5 mg dong quai (4 : 1)

75 mcg vitamin K1 (100% DRI)

* DRI = daglig referanseinntak


Kosttilskudd erstatter ikke et variert og balansert kosthold og sunn livsstil. Oppevares tørt i romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys, og utilgjengelig for barn. Gravide og ammende bør konsultere lege før bruk av produktet. Kontraindikasjoner: På grunn av innholdet av K1, snakk med lege hvis du går på blodfortynnende.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

CELLMATE WOMAN - Free your passion!

 • Varenummer: 339
 • Tilgjengelighet: 2-3 dager
 • kr. 279,-


Related Products

Salus floradix vitamin- og jerntabletter
-21 %

Salus floradix vitamin- og jerntabletter

Salus Floradix 50 tabletter.  Med vitamin B1, B2, niacin, B6, B9, B12, vitamin C, folsyre, jern og urteekstrakter.Floradix Tabletter er en ernæringsmessig ..

kr. 150,- kr. 190,-

OMEGA 3 LAKSEOLJE 144 KAPSLER

OMEGA 3 LAKSEOLJE 144 KAPSLER

Omega-3 er en gruppe med essensielle (livsnødvendige) fettsyrer som kroppen er avhengig av for å fungere optimalt. Da kroppen ikke selv kan lage disse, må man ..

kr. 88,-

Grapefruktkjerne-ekstrakt 20ml

Grapefruktkjerne-ekstrakt 20ml

Citrosept økologisk grapefruktkjerneekstrakt. kraftig grapfruktkjerneekstrakt med immunstyrkende effekt. Grapefrukt er en sitrus frukt. Folk bruker frukten..

kr. 189,-

Jod-tilskudd - A. Vogel Kelpasan

Jod-tilskudd - A. Vogel Kelpasan

A. Vogel: Kelpasan - Naturlig jod. A. Vogel kelpasan er et naturlig jod-tilskudd som støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Kelpasan bid..

kr. 167,-

Etikett: Cellmate Woman, hormonbalanse, østrogen, klinisk forskning, godkjent, mental energi, fysisk energi, bukkehornkløver, magnesium, betain, don quai, kvinnens ginseng, vitamin K1