• FUKTIGHETSKREM MED SOLHATT OG SITRONMELISSE

A. Vogels Echinacea krem  inneholder uttrekk av friske og økologisk dyrkede urter. Egner seg spesielt godt til tørr og irritert hud og kan brukes både som dag- og nattkrem. Kremen egner seg også som håndkrem til tørre hender eller til andre tørre områder slik som albuer og knær. Innholder sitronmelisse og solhatt som gir produktet en lett desinfiserende effekt og fungerer derfor også bra på uren hud.

Kremen er lett å smøre ut og trekker raskt inn i huden. Echinacea krem fra Vogel er en krem basert på gode, økologiske ingredienser hvor krembasen er laget av solsikkeolje og sheasmør. Kremen har en ren og god duft og kommer nå i en forbedret utgave med dobbelt så mye innhold av solhatt.


Innhold 35 gram.

Dosering: Smøres direkte på huden etter behov.


Ingredienser

Vann, solsikkefrøolje (Helianthus Annuus), rød solhattekstrakt ( Echinacea Purpurea),  Alkohol, PEG-8 Beeswax, Sheasmør (Butyrospermum Parkii), Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, ekstrakt av sitronmelisse (Melissa Officinalis), Parfyme, Linalool, Limonene.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

FUKTIGHETSKREM MED SOLHATT OG SITRONMELISSE

  • Varenummer: 262
  • Tilgjengelighet: 2-3 dager
  • kr. 119,-


Related Products

TANNKREM DENTAFORCE A. VOGEL

TANNKREM DENTAFORCE A. VOGEL

Tannkrem for en bedre munnhygiene med god smak av peppermynte og mentol.  Inneholder blant annetrød solhatt og  tinktur av rataniarot som virker desin..

kr. 94,-

COVERA LIP BALM

COVERA LIP BALM

Covera lip balmLeppepomade med naturlige ingredienser. Fukter, mykgjør og pleier tørre lepper. Inneholder blant annet sheasmør, aloe vera, solsikkeolje og bivok..

kr. 59,-

Gulrotkrem for sunn hud

Gulrotkrem for sunn hud

Arya Laya gulrotkrem Dag & nattpleie  Gulrotkrem med unike egenskaper som gir optimal beskyttelse til huden ved å assistere hudens egen regenerering.&n..

kr. 200,-

RENSEKREM ARYA LAYA - MANDELKREM

RENSEKREM ARYA LAYA - MANDELKREM

Mandel rensekrem E+T serien 100 ml Grundig stell og vask av huden er viktig for å få en fin glød. Dette er det lurt å ta hensyn til, både tidlig og sent, enten..

kr. 150,-

Etikett: solhatt, sitronmelisse, echinacea, krem, solsikkefrø, rød solhatt, sheasmør, melissa officinalis, hudkrem, fuktighetskrem, A.vogel

Kunder som kjøpte dette kjøpte også

CEYLON KANEL ØKOLOGISK 30GR.

CEYLON KANEL ØKOLOGISK 30GR.

Økologisk ceylon kanel. Kanel har et høyt innhold av antioksidanter og er rik på mangan. Kanel stabiliserer blodsukkeret og kan derfor være gunstig for dia..

kr. 49,-

Dag og nattkrem - ren hud. Arya Laya 50ML

Dag og nattkrem - ren hud. Arya Laya 50ML

Ren hud med dag og nattkrem fra Arya Laya. Inneholder urten trollhassel (Hamamelis virginiana L.) Andre norske navn: Virginiatrollhassel, hamamelis.Denne besky..

kr. 200,-

ECUADOR 70% MØRK SJOKOLADE ESPRESSO & KARAMELL

ECUADOR 70% MØRK SJOKOLADE ESPRESSO & KARAMELL

Mørk sjokolade med deilig smak av espresso og karamell. 100% økologisk og helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Smaker helt nydelig, men med mindre sukker og m..

kr. 45,-

Bitterstern urtesalve 150ml

Bitterstern urtesalve 150ml

God mot ømme og stive muskler. Bitterurter som løser opp ansamlinger med avfallstoffer som kan være grunnen til stive og ømme muskler. En unik salve laget av 17..

kr. 207,-